BIST 9.943
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.441,51
HABER /  MEDYA

Aylin Selin Ençok İşte Benim Stilim ikizleri kimdir?

İşte Benim Stilim yarışmasının bu sezon ikizleri Aylin Ençok ile ikizi Selin Ençok oldu. Peki kimdir Aylin ve Selin Ençok kardeşler aslen nereliler ve instagramlarında neler var?

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışması verdiği bir sezonluk aranın ardından dikkat çekici yarışmacılarla ekrana geri döndü. Bu yarışmacılardan biri de ikizler oldu. Aylin Selin Ençok kardeşler sempatik halleriyle dikkat çektiler. Peki Aylin ve Selin Ençok kimdir ve nerelidir?

İşte Benim Stilim ilk sezonunda da ikizler yer almıştı. Bu sezon ise Aylin - Selin Ençok kardeşler programın sembolü oldular.

İkizler tarzlarıyla hayli farklılar. Biri beğeni alırken diğeri rüküş bulunuyor. Aylin ve Selin Ençok kardeşler henüz 21 yaşındalar. Ancak hem giyim hem de makyaj tercihleri sebebiyle yaşlarından hayli büyük gösteriyorlar.

AYLİN SELİN ENÇOK NERELİ?

İkizler aslen Bursalı. Aylin ve Selin Ençok yarışmaya da Bursa'dan katıldı. Aylin ve Selin Ençok " İkiziz ancak stillerimiz oldukça farklı. Alışılmışın dışında ezber bozmaya geldik." diyorlar.

'İkimizin de tarzı aslında çok farklı diyen Selin Ençok ise "Aylin daha süslüdür. Ve bana nazaran daha kokoş giyinir. Ben daha yaşıma uygun giyiniyorum. Ailemiz Bursa'da. Yarışma için buradayız. Zor bir macera bizi bekliyor." dedi.