BIST 9.890
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.450,03
HABER /  MEDYA

Aslı Aydıntaşbaş CNN Türk'ten ayrıldı!

CNN Türk'te Medya Mahallesi'nden sonra ekrana gelen Karşı Gündem'e de nokta kondu. Aslı Aydıntaşbaş canlı yayında açıkladı...

Abone ol

GAZETECİLER.COM (ÖZEL İÇERİK)

CNN Türk'te yayınlanan Karşı Gündem yayından kalktı. Programın moderatörü Aslı Aydıntaşbaş bugünkü yayında ekrana veda ettiklerini açıkladı.

Aydıntaşbaş, Mustafa Karaalioğlu'nu konuk ettiği programda bugünkü yayınla programa nokta koyduklarını duyurdu. Kararın kendisine ait olduğunu vurgulayan Aydıntaşbaş, herhangi bir siyasi tasarruf nedeniyle bu kararın alınmadığını savundu. Aynı zamanda Milliyet gazetesinde görev yaptığını hatırlatan Aydıntaşbaş, hem televizyon hem gazeteyi bir arada götüremediğini ve bir süre gazeteye ağırlık vermek istediğini bu nedenle programa son verdiğini söyledi.

HER GÜN BURADA BIDI BIDI YAPMAK ZOR!

Programa neden son verdiğini anlatan Aslı Aydıntaşbaş şöyle dedi:

Kimsenin siyasi bir yorum siyasi bir tasavvur olarak görmesini istemiyorum. Hem televizyon hem Mililyet'teki görevlerim ağır geliyor. Çok iyi bir yıl geçirdik, ve bu çok yorucu bir iş. Her gün burada bıdı bıdı yapmak zor. Bir süre Milliyet'e ağırlık vereceğim. Ama yine beni görecekler burada izleyiciler. Sık sık konuk olacağım.

MEDYA MAHALLESİ'NDEN KARŞI GÜNDEM'E

Karşı Gündem'in CNN Türk ekranlarındaki hikayesi de hayli ilginç. Ayşenur Arslan'ın hazırladığı Medya Mahallesi süreç içinde kanal yönetimi tarafından Akif Beki'nin de dahil edilmesiyle çehre değiştirmişti. Sonrasında Arslan'ın programdan ayrılmasıyla Akif Beki'nin yanına Aslı Aydıntaşbaş monte edildi, programın adı da Karşı Gündem olarak değişti.

Daha sonrasında ise Akif Beki de programdan ayrılınca Aslı Ayıntaşbaş yola tek başına devam etmeye başladı. Ancak bugün itibariyle Medya Mahallesi'nden Karşı Gündem'e uzanan evrimin sonuna gelinmiş oldu.