BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60
HABER /  GÜNCEL

Asker eğlencesine kan bulaştı

Kuşadası’nda asker eğlencesine giden gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda hastaneye yaralı olarak kaldırılan bir kişinin beyi...

Abone ol

Kuşadası’nda asker eğlencesine giden gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda hastaneye yaralı olarak kaldırılan bir kişinin beyin ölümünü gerçekleşirken, 1’i ağır 4 yaralının tedavisi devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nda İkiçeşmelik Mahallesi’nde asker uğurlama eğlencesine giden bir grup arasında gecenin ilerleyen saatlerinde tartışma çıktı. S.K., G.S., H.Ş., H.Ö., E.K., ve B.E.’nin karıştığı olayın büyümesinin ardından kavgaya arabasıyla yoldan geçen M.K. isimli bir bar sahibi katıldı. S.K.’yi arabasına alan M.K. ile diğer gençler arasında bu kez yol üzerinde devam eden kavganın sonunda G.S., H.Ş., H.Ö., E.K., ve B.E. silahla yaralandı.
Yaralılar, Kuşadası, Söke ve Aydın Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan H.Ö.’nün beyin ölümü gerçekleştiği belirtildi. Aydın’a kaldırılan H.Ş. ise yaklaşık 12 saat sonra Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayda ağır yaralanan H.Ş.’nin yakınları geceden beri bölgede beyin cerrahı olan hastane aradıklarını ve bir çok yetkilinin araya girmesine rağmen hastalarını yaklaşık 12 saat sonra Pamukkale Üniversitesi’ne sevk ettirebildiklerini söylediler.
Olay nedeniyle yaralılardan H.Ş.’nin kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi’nde yoğunluk oluşurken, yaralının yakınları zaman zaman sinir krizi geçirdiler.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili S.K. ve M.K. isimli iki kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
(İHA)