BIST 10.333
DOLAR 32,22
EURO 34,78
ALTIN 2.459,45

Art Event Group İle Eğlence Dünyası

Bu hafta sizlerle neden eğlence sorusunun yanıtını bulacağımız keyifli bir yolculuğa çıkacağız. Bir animatörün güncesinde eğlence dünyasının, dünyaca ünlü isim ve gruplarını ülkemiz otelciliği ve turizimine kazandıran Art Event Group'un Kurucuları Turgay

Merhabalar,


Bu hafta sizlerle neden eğlence sorusunun yanıtını bulacağımız keyifli bir yolculuğa çıkacağız. Bir animatörün güncesinde eğlence dünyasının, dünyaca ünlü isim ve gruplarını ülkemiz otelciliği ve turizimine kazandıran Art Event Group'un Kurucuları Turgay Kındam ve F.Genco Tunçay ile biraraya geldik. Dünden bugüne eğlence dünyasının kapılarını birlikte araladık.

  
Harikalar Dünyasına Keyifli Bir Yolculuğa Ne Dersiniz?

Türkiye'nin dünyanın merkezi olduğuna inançlarıyla Japon animatörlerden Sambacı kızlara, Tibetli Rahiplerden dünyanın ünlü müzikallerine varana kadar Türkiye'de dünyayı buluşturarak etnikten ülkesele giden ve evrenselde buluşan eğlence dünyasının renkleri onların hayalleriydi ve bu hayalleri doğrultusunda 25 yıllık eğlence ve animasyon tecrübesi ile kurdukları Art Event Group ile Bingo Circus ve Todes, Shaman Dans Tiyatrosu, Çin Akrobasi Topluluğu, Sahaolin Rahipleri, Moğalistan Sirki, Kenyalı Akrobatlar, Brezilyalı Sambacılar gibi tüm dünyada yankı uyandıran gösteri ve showları başarılı bir şekilde ülkemize getirmeye devam ediyorlar.

  

Durmaksızın yeni projelerle bir şeylerin değişeceği umudunu yüreklerinde taşıyarak Türkiye'nin eğlence sektöründe gururu ve onuru olmak için birleştirici, yenilikçi, tecrübelerini paylaşan eğlence ve aktivitelerle hayata farklı pencerelerden bakan din, dil, ırk ayrımı yapmayan hümanist, pozitif ve açık görüşlü, hayatı seven bu mucizevi adamlar bakalım daha hangi sürprizlerle ülkemiz turizm ve otelciliğinin marka değerini kat ve kat arttıran, tatilcilerin misafir memnuniyetini üst düzeyde sağlayan olumluluklar ve kalpten gülümseyen kocaman bir dünya için hayatımıza neler getirecekler.

  

Animasyon Bir Sunuş Şeklidir


Tatile gittiğinizde kaldığınız otelin odasının temizliği, yemeği ve eğlence kalitesi o tatilden ve o otelden memnuniyetinizi belirlemenizde en sade en önemli unsurların başında gelir. Temel taşı eğlence olan otellerde ise entertainment doğru kullanılırsa satış ve marka gücünü kuvvetlendiren önemli bir unsurdur.

     

Alkışlar Onlara

Gülmeyi unuttuğumuz anlarda tam da hayallerimizden vazgeçecekken hüzünlendiren, sevindiren, alkışlatan, eğlendirirken dinlendiren, kocaman adamları çocuk, çocukları da büyük yapan o insanlar devreye girer. Onların en büyük mutluluğu ise muhteşem bir gösterinin sonunda heyecanla el ele tutuşmuş, alınları dik, gözlerindeki ışıltının mutlulukla alkışlara karıştığı evrenselliğin ve barışın, hoşgörünün, sevgi ve saygının yaşanıldığı, yaşatıldığı unutulmaz gökyüzündeki yıldızlar kadar çok, geceleri aydınlatan o anlardır. Bütün yorgunluklarını unuturlar.

  

Hayata yeniden sarılırlar her defasında, sanki onların hiç derdi tasası yokmuş gibi... Sahne onların var oluşudur, nefesidir, yaşama sevincidir.

        

Kader Onları İstanbul'da Buluşturmuştu O Gençlik Yıllarında

Turgay Kındam Bebek, Genco Tunçay Etiler'de dir o yıllarda. Yıllar geçer ikiside Türkiye'nin ve dünyanın farklı otellerinde en alt seviyeden en üst seviyeye bir çok görevde bulunurlar.

   

Eğlence dünyasının renkli isimleri olurlar. İş deneyimleri her geçen yıl onları eğlence sektöründe profesyonelleştirir.

  

Egolarından uzak büyüdükçe küçülen, insana adanmış bir ömürde eğlencenin başlı başına bir tatil deneyimi olduğunu, aktif dinlenmede, eğlencenin önemi ve herkesin profesyonel olduğu işi yapması gerektiğini bizzat çalışarak, kendi deneyimleriyle tecrübe ederek görüp gözlemledikten sonra kimi zaman kaoslar, kimi zaman zorluklar ve yaşanılanlar onların kendi gerçeklerini görmelerini iyi analizler yapmalarını, insanların tatilde birincil olarak eğlenmek ve dinlenmek istemelerini, dünyayı birleştiren eğlenceyi bir felsefe haline getiren bir anlayışla 25 yılın sonunda kader onları birlikte kurdukları Art Event Group firmasının çatısı altında tekrar birleştirdi.

  

İş ve gönül ortağı oldular, profesyonel bir bakış açısıyla sanki ilk günki gibi tıpkı bir animatörün güncesi gibi heyecanla, kendi kültürünü tanıtmanın misyon ve bilinci ile en düşük bütçeden en yüksek bütçeye göre hitabeden, kaliteli çözüm ortaklıklarıyla ülkemizin en önde gelen tatil otellerinin eğlence dünyasındaki güvenini kazanmayı başardılar. Özellikle tercih edilen bir eğlence markası olan Art Event Group 2013 yılında da eğlendirmeye devam edecek.Yine alkışlar Türkiye'den tüm dünyaya yayılacak.


Eğlence Tadında Kalın.