BIST 9.919
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.449,99
HABER /  DÜNYA

Ankaraspor’da 3’ü 1 arada

Transfer çalışmalarına hız veren Başkent’in Mavi-beyazlı ekibi, Polatlı BUGSAŞ Spor’dan 3 oyuncuyu 3 yıllığına renklerine bağladı. <br/>Yeni...

Abone ol

Transfer çalışmalarına hız veren Başkent’in Mavi-beyazlı ekibi, Polatlı BUGSAŞ Spor’dan 3 oyuncuyu 3 yıllığına renklerine bağladı.
Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren ve şampiyonluk parolasıyla sıfırdan takım kuran Ankaraspor, Başkent’in Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Polatlı BUGSAŞ Spor’dan 3 oyuncuyu renklerine kattı. 4 yıl aradan sonra bu sezon 19 takımlı PTT 1. Lig’den sportif faaliyetlerine devam edecek olan Ankaraspor, Ahmet Güven, Galip Güzel ve Muhammed Bayır ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

"BU TAKIMI SÜPER LİGE TAŞIYACAĞIZ"
Ankaraspor’a imza attığı için mutlu olduğunu belirten Ahmet Güven, "Ankara’nın bir takımından bir başka takımına, Şampiyon olacağına inandığımız bir takımına geldiğimi düşünüyorum. İnşallah el birliğiyle bu takımı Süper Lig’e taşıyacağız. Beni bu takımda görmek isteyen yöneticilerimize ve hocalarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"GEÇMİŞTE YAPILAN HATAYI SAHADA DÜZELTECEĞİZ"
Ankaraspor’a şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirten orta saha futbolcusu Galip Güzel, "Bu takım haksız olarak Süper Lig’den düşürülmüştü. Yakın geçmişte yapılan bu hatayı, takım olarak saha içerisinde vereceğimiz mücadele sonucu takımımızı Süper Lig’e taşıyarak düzelteceğimize inanıyoruz. İnşallah her şey dilediğimiz gibi olur. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"GÜVENENLERİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIM"
Bir Ankaralı olarak Ankara’nın güçlü ve saygın bir takımına transfer olduğu için gururlu ve mutlu olduğunu ifade eden Muhammed Bayır, "Bizleri takibe alarak mavi-beyazlı ekibe uygun gören herkese teşekkür ediyorum. Gerek saha içerisinde ve gerekse saha dışındaki davranışlarımla bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağıma inanıyorum. İnşallah sezon sonunda Şampiyonluğa ulaşarak hep birlikte Süper Lig’e çıkmanın hazzını yaşarız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"ÜÇ OYUNCU TAKIMA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK"
Ankaraspor A.Ş. Genel Menajeri Ender Yurtgüven yapılan son transferlerle ve transfer çalışmalarıyla ilgili, "Sezon boyunca Polatlı BUGSAŞ Spor’un müsabakalarını takip ederek oradaki oyuncuları yönetimimizle birlikte tabir yerindeyse mercek altına almıştık. Bunun sonucunda Ankaraspor’a katkı sağlayacağını düşündüğümüz futbolcu listesini Teknik Direktörümüz Osman Özköylü de değerlendirerek bugün kendisinin de onay verdiği; Ahmet Güven, Galip Güzel ve Muhammed Bayır ile 3’er yıllık sözleşme imzaladık. Bu oyuncularımızın takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Transferlerde bizlere kolaylık sağlayan BUGSAŞ Spor yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum. Şampiyonluk hedefiyle yola çıktığımız ve bu doğrultuda oluşturmaya çalıştığımız kadronun yapılanma faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor" ifadelerini kullandı.
(İHA)