BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Tarkan’a hayali taciz şoku

ABD’nin Louisana eyaletinde Miranda Miley adlı bir kadın, ünlü şarkıcı Tarkan’ın kendisini taciz ettiğini iddia etti. Olayı araştıran polisl...

Abone ol

ABD’nin Louisana eyaletinde Miranda Miley adlı bir kadın, ünlü şarkıcı Tarkan’ın kendisini taciz ettiğini iddia etti. Olayı araştıran polisler, yalan söylediğini belirledikleri kadını gözaltına aldı.
“Runfalo” adını verdiği hayali kişi ile Bogalusa’daki Union Meydanı’nda tanıştığını ve kız arkadaşlarıyla birlikte bir şeyler içtiğini söyleyen Miranda Miley, daha sonra Ruffalo’nun numarasını ve adresini aldığını, sonradan Ruffalo’yu mutlu bir evliliği olduğu konusunda bilgilendirdiğini fakat kendisinin bunu dinlemediğini ileri sürdü. Ruffalo’nun 2 hafta boyunca kendisini takip ettiğini iddia eden Miley, geçtiğimiz günlerde ise Ruffalo’nun zorla evine girerek onu kaçırmaya çalıştığını söyleyerek polisleri aradı. Polisler geldiğinde ise Miley, tüfeği ile Ruffalo’ya 2 el ateş açtığını ve Ruffalo’nun ormana doğru kaçtığını öne sürdü. Olay hakkında araştırma yapan dedektifler, olayı çok da fazla gerçekçi bulmayarak Miley’den Ruffalo’nun fotoğraf ve telefon numarasını istediler. Fotoğrafı araştıran dedektifler, bunun Tarkan’a ait olduğunu öğrendiklerinde ise Miley’i sorgulayarak gerçeği itiraf etmesini sağladılar.
Olay sonrası açıklama yapan yetkililer, Miley’in zihinsel problemleri olduğunu, kamu görevlilerini boş yere meşgul etme ve yanlış kamu kaydı verme ve devlet kaynaklarını kötüye kullanma suçlarından 5 bin dolar ceza yahut 5 yıla kadar hapis cezası alabileceğini belirttiler.
(İHA)