BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da panik yaratan patlama!

Ankara'nın Mamak ilçesi dolaylarından çok büyük bir patlama sesi duyuldu. Patlama sesi Ankara'da bir panik yarattı.

Abone ol

Ankara'nın Mamak ilçesi dolaylarından çok büyük bir patlama sesi duyuldu. Patlama sesi Ankara'da bir panik yarattı.

Reyhanlı'daki korkunç saldırının etkisinin sürdüğü bir dönemde, Ankara'da bugün saat 16.40 sırasında duyulan patlama sesi, kentte endişe yarattı. İlk bilgilere göre, ürküten ses, Mamak'taki tugay arazisindeki kayalık araziyi düzeltmek için yapılan kontrollü patlatmadan kaynaklandı.

Ankara'da bugün saat 16.40 sıralarında bir patlama sesi duyuldu. Patlama, Reyhanlı'daki korkunç patlamanın neden olduğu atmosfer nedeniyle kentte tedirginliğe neden oldu ve merak uyandırdı.

Polis kaynaklarından alınan ilk bilgilere göre, Mamak'ta bulunan 28. Mekanize Piyade Tugayı'nın arazisi içindeki kayalık bölgede kontrollü patlatma yapıldı. Patlama sesi de, bu patlatmadan kaynaklandı.

28. Mekaniz Tugayı, Ankara'da Mamak'ta şehir içinde çok geniş bir arazi içinde konuşlanmış durumda. Bu Tugay, TSK'nın en seçkin tugaylarından biri. Barış Gücü olarak Somali, Bosna gibi yurt dışı göreve giden askerler bu tugaydan gönderiliyor. Tugayın içinde; üç mekanize piyade taburu, bir tank taburu, bir hava savunma taburu, bir lojistik destek taburu bulunuyor.