BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.435,82
HABER /  GÜNCEL

Ankara patlaması gerçek ölü sayısı bu mu? Şok iddia

ANKARA patlamasında ölü sayısı gerçekte kaç? O yürüyüşte yer alan CHP milletvekilinden şoke eden rakamlar geldi. CHP Milletvekili Musa Çam en az 50 ölü var diyor.

Abone ol

ANKARA 'da meydana gelen saldırıda gerçek ölü sayısı hakkında şoke eden iddialar var. İddianın sahibi ise barış yürüyüşü kortejinde yer alan ve olayın en yakın tanığı olan CHP milletvekili Musa Çam oldu.

Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan CHP milletvekili Musa Çam resmi olarak açıklanan ölü sayısının gerçek olmadığını öne sürdü.

ÖLÜ SAYISI GERÇEKTE KAÇ? RESMİ AÇIKLAMA DEHŞETE DÜŞÜRDÜ - TIKLAYIN

ankara saldırısı patlama ölü sayısıCHP milletvekili tanık olduğu manzarayı aktardıktan sonra 50'den fazla ölü bulunduğu iddia etti. Bilindiği gibi İçişleri Bakanlığı ölü sayısını 30 , yaralı sayısını ise 126 olarak açıklamıştı. CHP Milletvekili Musa Çam meydanda 36 ceset bulunduğunu. Hastanede ise 16-17 civarında ölü bulunduğunu kaydetti. Musa Çam'ın hesabına göre en az 52 ölü bulunuyor.

ZİRVEDEN SONRA KESİN SAYI AÇIKLANACAK

Ankara saldırısı ölü sayısı fotoğraflarAnkara'da Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında saldırıyla ilgili güvenlik zirvesi yapılıyor. Patlamada ölenlerin gerçek rakamının bu zirveden sonra kamuoyuna açıklanması muhtemel görünüyor.