BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.449,14
HABER /  MEDYA

Alper Baycın’ın abisi konuştu: Direnince...

Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen "Survivor" yarışmasında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın’ın gaspçılar tarafından öldürülmesiyle ilgili ağabeyi konuştu.

Abone ol

Ağabey Muammer Baycın, "Kardeşim çantası ve telefonunu vermek istememiş. Direnince bıçaklayıp öldürmüşler" dedi.
Taziyeleri kabul eden baba Ahmet Baycın, oğluyla en son 2 gün önce görüştüğünü belirterek, “Son söylediği sizi çok seviyorum oldu. Yönetmen olmak istiyordu, hayalinin peşinde koşarken orada kaldı” dedi.

Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen Survivor yarışmasında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın’ın gaspçılar tarafından öldürülmesiyle ilgili ağabeyi Muammer Baycın, Habertürk’e konuştu.

Cenazenin Türkiye’ye getirilmesinin bir haftayı bulacağını kaydeden Baycın şunları söyledi: “Alper iş dönüşü otele giderken telefonla konuşuyormuş. O sırada tek başınaymış. Motorlu iki kişinin saldırısına uğramış. Arbede yaşanmış. Çantası ve telefonunu vermek istememiş. Direnince bıçaklayıp öldürmüşler. Kardeşim 6 aydır Dominik’teydi. Kamera arkasında çalışıyordu. Tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmişti. Hayat dolu, çok azimli biriydi. Sözlenmişti. Alper’in cenazesi 1 haftaya Türkiye’ye gelecek. Dayım, cenaze işlemleri için Dominik’e gitti.”

HAYALİ YÖNETMEN OLMAKTI
Aile, Muratpaşa ilçesindeki evlerinde taziyeleri kabuk etmeye başladı. Geçimini spot eşya satarak sağlayan baba Ahmet Baycın, oğlu Alper'in farklı bir çocuk olduğunu belirterek, “En son 2 gün önce telefonda görüştüm. ‘Sizi çok seviyorum’ diyordu. Hayali yönetmen olmaktı ve hayalinin peşinde koşuyordu ama ne yazık ki hayalinin peşinden koşarken orada kaldı” dedi. Oğlunun 8 aydır Dominik Cumhuriyeti'nde çalıştığını belirten Ahmet Baycın, "Oğlum çok gençti. Bizim işimizi yapmayı değil, kameraman olmayı seçti. Hedefleri vardı. Bunun için Dominik'e kadar gitti” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Alper Baycı’nın cenazesinin Antalya’da yapılacağı ve en geç Salı gününe kadar yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.  

Yakalandı! İşte Survivor'da öldürülen Alper Baycın'ın katiliYakalandı! İşte Survivor'da öldürülen Alper Baycın'ın katiliYakalandı! İşte Survivor'da öldürülen Alper Baycın'ın katiliYakalandı! İşte Survivor'da öldürülen Alper Baycın'ın katiliHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Dominik'te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?Dominik'te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?Dominik'te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?Dominik'te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN