BIST 8.769
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.238,73
HABER /  MAGAZİN

Alara Bozbey kimdir aslen nereli ilk ismi bakın neymiş!

Alara Bozbey kimdir, aslen nereli, kaşında ve Alara Bozbey annesi babası kim soruları merak konusu oldu. Komedyen Ata Demirer ile evlenme kararı alan Alara Bozbey aslen Litvanyalı ve birçok dizide rol almış. Uzun süre gözlerden ırak ilişki yaşayan çift evlilik hazırlıklarına başladı. Ata Demirer İlk evliliğini Özge Borak ile yapmıştı. Alara Bozbey'in bilinmeyeneleri ve merak edilenleri.

Abone ol

Alara Bozbey kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Alara Bozbey'in annesi babası kim soruları merak edildi. Komedyen Ata Demirer ile evlilik kararı alan Alara Bozbey aslen Litvanyalı ve gerçek isi Aliona. Annesi babası ile boşanınca Türkiye'ye yerleşmiş ve aliona olan adını Alara yapmış. 1986 doğumlu olan güzel oyuncu birçok dizide de rol almış. Alara Bozbey Ata Demirer'in ikinci evliliği olacak. Ata Demirer daha önce Özge Borak ile evlenmiş, evlilikleri kısa sürmüş ve boşanmışlardı. 

ALARA BOZBEY KİMDİR: Alara Bozbey, 1986 yılında Litvanya’da dünyaya gelmiştir. Anne ve babası Litvanyalı olan oyuncu ailesi ile birlikte uzun süre Litvanya’da yaşadılar. Anne ve babasının boşanması üzerine, annesi Türk biri ile evlendi ve Alara Bozbey’de annesi ile birlikte Türkiye İstanbul’da yaşamaya başladı.

Türkiye’ye yerleşmesi ile birlikte hayatı değişen Alara Bozbey, ilk olarak Türkçe eğitimi aldı ardından Türk vatandaşı oldu. Gerçek adı Aliona olan güzel oyuncu Türk vatandaşı olduktan sonra adını Alara olarak değiştirdi.

Alara Bozbey, gençlik yıllarında oyunculuk eğitimi almış ve bu alanda ilerlemek için çabalamıştır. Oyunculuk kariyerine Yabancı Damat dizisi ile başlamış olan Bozbey bu projeden sonra izleyiciler tarafından tanınmış ve çok beğenilmiştir. Yabancı Damat diziden sonra pek çok dizi teklifi almış ve kariyeri zirveye tırmanmıştır. 2004 yılında başlayan oyunculuk deneyimi 2006 yılında yine Kanal D’ de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi ile artmış. Oyuncu bu diziler ile profesyonelliğe de adım atmıştır. 2007 yılında Evimin Erkeği adlı dizide oynamıştır.

HANGİ FİLMLERDE ROL ALDI: Güzel oyuncu yine aynı yıl yayınlanmaya başlayan Hepsi 1 adlı dizide de rol almıştır. 2008 yılında dizi kariyerini Adanalı ve Prenses Perfinya dizilerinde oynayarak sürdürmüştür. Alara Bozbey, ilk sinema filmi deneyimini yine 2008 yılında yaşamış ve Süper Ajan K9 filminde oynamıştır.

Sinema filmi deneyiminden sonra 2010 yılında tekrar dizi setlerine dönmüş ve pek çok yıldız oyuncunun ekipte bulunduğu Karadağlar dizisinde oynamıştır. 1 yıl süren bu diziden sonra 2012 yılında başlayan Benim İçin Üzülme adlı dizide rol alan oyuncu artık televizyon dizilerinin vazgeçilmezi olmuştur. 2015 yılında ise Gamsız Hayat dizisinde rol aldı. Oyuncu en son olarak geçen haftalarda final yapan Dolunay dizisi kadrosunda yer almaktaydı.

Rol aldığı dizi ve filmler;

Dolunay

Gamsız Hayat

Benim İçin Üzülme

Karadağlar

Süper Ajan K9

Prenses Perfinya

Adanalı

Hepsi 1

Evimin Erkeği

Arka sokaklar

Yabancı Damat