BIST 9.923
DOLAR 32,44
EURO 34,81
ALTIN 2.446,94
HABER /  POLİTİKA

Akşener'den CHP'li Genç'e ağır fırça!

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, kendisine itiraz eden CHP'li Genç'e bağırdı.

Abone ol
TBMM Başkanvekili Meral Akşener, sürekli kendisiyle tartışan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’e tepki göstererek, “Size olan saygımı, vefamı o kadar istismar ettiniz ki şu andan itibaren sizi dinlemiyorum” dedi.
 
TBMM Başkanvekili Meral Akşener, sürekli kendisiyle tartışan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e tepki göstererek, "Size olan saygımı, vefamı o kadar istismar ettiniz ki şu andan itibaren sizi dinlemiyorum" dedi.
 
TBMM'de devam eden Torba Yasa görüşmelerinde sürekli yerinden kalkarak itirazlarda bulunan ve oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Meral Akşener ile tartışan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, sabırları taşırdı.
 
Kamer Genç'in sataşmalarına ve kendisine söylediği sözlere dayanamayan Akşener, kürsüden Kamer Genç'e yönelik olarak, "Ben her şeyi örtbas etmeye çalışıyorum, her şeyi en güzel siz biliyorsunuz, ordinaryüs profesörsünüz bu konuda. Size olan saygımı, vefamı o kadar istismar ettiniz ki, şu andan itibaren sizi dinlemiyorum. Öyle şey var mı yahu, 'cahil' dediniz dünden beri, dünya kadar hakaret ettiniz, hiçbirisine cevap vermedim, son derece dikkatli bir dil kullanıyorum. 'Cahil' dediniz, onu dediniz, bunu dediniz iade bile etmedim. Ama artık istiap haddi doldu. Böyle şey yok" ifadelerini kullandı.