BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.439,59
HABER /  GÜNCEL

Akrep aşk ve iş hayatı 2015 burç yorumları

Akrep Burcu kadını ve erkeğini 2015 yılında aşk ve iş hayatı açısından nasıl bir yıl bekliyor. Asroloji uzmanı Demet Baltacı burçları yorumladı.

Abone ol

2015 yılı burç yorumlarına göre Akrep burcu kadın ve erkeğini nasıl bir yıl bekliyor internethaber.com astroloji uzmanı Demet Baltacı yorumladı.

Sevgili Akrepler 2015 yılında iş, kariyer hayatınızda önemli şanslarla karşılaşabileceğiniz, para ile ilgili daha fazla sorumluluk alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Şans ve bereket gezegenimiz Jüpiter 11 Ağustos 2015’e kadar sizin kariyer evinizde ilerleyecek. Dolayısı ile şans ve fırsatları bu alanda verecek. Biraz daha kariyerinizde öne çıkabilirsiniz, dikkat çekebilirsiniz, arzu ettiğiniz terfi, iş değişimleri söz konusu olabilir. İşiniz yoksa iş bulabilirsiniz veya arzu ettiğiniz bir mevki değişikliği olabilir. Kendi işinizi kurma konusunda daha fazla destek alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Aile büyükleriniz, otorite kavramları, veya çalıştığınız yerdeki üstlerinizden daha fazla destek ve yardım görebilirsiniz; dolayısı ile Jüpiter haritanızın en tepesinden geçerken sizi her alanda destekleyecek; ancak zaman zaman çok fazla özgüven verebilir; bu konuda biraz daha temkinli olmak gerekiyor. Güven, özgüven iyidir ancak ego, gurur gibi kavramlara dönüşürse zarar verici olabilir. Bu yıl daha farkındalıklı hareket etmemiz gerekiyor.

Özellikle 25 Temmuz-6 Eylül aralığında Aslan burcunda meydana gelecek Venüs retrosu geçmişle bağlantılı iş fırsatlarını karşınıza çıkarabileceği gibi bazı ciddi sınavlar da meydana getirebilir. İhmal ettiğiniz konular, hatalarla yüzleşmeniz gerekebilir. Aşırı hırslı ve bencil yaklaşımlardan uzak durmalısınız.

Jüpiter 11 Ağustos’ tan itibaren Başak burcuna geçecek. Yılın geri kalan kısmında sosyla yaşamınızı canlandıracak ve yaşamdan daha fazla keyif alabileceksiniz. Arkadaşlar, eğlence, grup faaliyetleri, toplumsal çalışmalar size şans getirebilir. Yeni iş projeleri, hedefler oluşturabilirsiniz. Eylül sonu ve Ekim ayında gezegenler bu alanlarda sizi daha fazla destekleyecek.

Disiplin gezegeni Satün 2012 Ekim ayından bu yana burcunuzdaydı. Bu süreç içerisinde birçok zor sınavı verdiniz, biraz daha büyüdünüz, olgunlaştınız. Saturn 23 Aralık 2014’ te Yay burcuna geçiş yaptı.

2017 Aralık ayına kadar Yay burcunda kalacak olan Satürn, bu yıl 16 Haziran, 19 Eylül arasında kısa bir süre Akrep burcunun son derecelerini ziyaret edecek. Daha sonra tekrar Yay burcuna dönecek. Bu geri dönüş sürecinde bazı şeyleri gözden geçirmeniz, eksik kalmış, geçmişten gelen bazı konularla karşılaşmanız gerekebilir.

Saturn Yay burcunda ilerlerken yılın genelinde daha cok para ile ilgili konularda biraz sorumluluk almanızı gerektiriyor. Genç bir Akrepseniz belki çalışacak ve para kazanmaya başlayacaksınız, yani paranın değerini öğreneceksiniz. Zaman zaman parasal kaynaklarınızı biraz daha disiplin altına almanız gerekebilir yani harcamalarınızı biraz kısmanız gerekebilir. Bazen bu gelirlerin azalmasıyla birlikte zorunlu kısıtlamalara da neden olabilir. Yada böyle bir durum olmasa bile kendinizi maddi yönden yetersiz ve güvensiz hissedebilirsiniz.

Parasal kaygılarınız, endişeleriniz, korkularınız olabilir ve maddi konularda ciddi davranma ihtiyacı içerisinde olabiliriz. Bu yıl Şubat, Ağustos, Kasım sonlarında bu etkiler yoğunlaşabilir. 2017 sonlarına kadar para ile ilgili konularda Saturn’un bu sınavları ile karşılaşabilirsiniz sevgili Akrepler. Ancak bu dönemi iyi değerlendirirseniz maddi güvenliğiniz ile ilgili uzun vadeli ciddi yapılandırmalar da yapabilirsiniz.

2010 yılından bu yana Koç burcunda ilerleyen Uranüs iş, çalışma, günlük yaşamınızda kontrolü zor , beklenmeyen durumlar yaratmış olabilir. Yanınızda çalışan, hizmet aldığınız kişilerle ilgili sürpriz durumlar ortaya çıkmış olabilir. Bu yıl da Uranüs Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek. Uranüs özellikle Mart ayının ilk haftasında iş ve kariyerinizi etkileyecek ilginç fırsatlar karşınıza çıkarabilir.

Oğlak burcundaki Plüton 2008 yılından bu yana düşünceleriniz, iletişim şekliniz ve yakın çevrenizde büyük dönüşümler meydana getirdi. Gizli, bilinmeyen, okült konulara daha fazla ilgi duyup araştırdınız, psikoloji, parapsikoloji, dedektif romanları okumuş olabilirsiniz. Ya da gizli bir konuda araştırma ve öğrenme süreci yaşadınız. Konuşma yeteneğiniz güçlendi, az konuşsanız da kelimelerinizle karşınızdaki kişiyi etkilemeyi başarıyorsunuz.

Uranüs ve Plüton arasında oluşan kare açılar 2012 yılından bu yana günlük yaşamınız, sağlığınız, yakınlarınızla ilgili endişe yaratmış olabilir. Bazen kardeşleriniz, bazen komşularınızla ilgili tuhaf durumlar meydana gelmiş olabilir. Bu iki gezegen bu yıl Mart ayından sonra yavaş yavaş birbirlerinden uzaklaşacaklar sizin de zihinsel baskılarınız rahatlayacak.

2012 yılından bu yana Balık burcunda ilerleyen Neptün özellikle aşk hayatınızda biraz daha duygusal ve hayalperest davranmanıza neden oluyor. Romantik yaşamınız canlanmış, çocuklarla iletişiminiz güçlenmiş olabilir. Sezgileriniz ve empati yeteneğiniz arttığı için sevdiklerinizle, çocuklarınızla konuşmadan da anlaşmanız mümkün.

Sanatsal konular ve hobiler Neptün’ün desteği ile yaşamınızda daha fazla yer alabilir. Dans, resim, müzik kursuna gidebilir, fotoğraf çekebilirsiniz. Bu yıl Kasım sonu Aralık ayında duygularınızı ve hayallerinizi kontrol etmelisiniz. Aşk yaşamı dışında şans oyunları ve borsa gibi spekülatif piyasalarda fazla risk almamalısınız.

Bu yıl 20 Mart- 4 Nisan, 13 Eylül, 28 Eylül’de meydana gelecek Güneş ve Ay tutulmaları yaşadığınız olayları hızlandırabilir ve size yeni kapılar açabilir. Sağlığınızla ilgili bir sorunu çözüme kavuşturabilir, gerekli tedavi, şifa çalışmalarını yapabilirsiniz. Zararlı alışkanlıkları bırakabilir, günlük yaşamınızı ve alışkanlıklarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan, ekip çalışmalarından fayda görmeniz mümkün. Yılın son aylarında ortak amaçları olan kişilerle biraraya gelebileceğiniz bazı dernek ve klüplere dahil olabilirsiniz.

Astrolog Demet Baltacı