BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,39
HABER /  GÜNCEL

Terazi burcu 2015 yorumları aşk ve iş

Terazi Burcu kadını ve erkeğini 2015 yılında aşk ve iş hayatı açısından nasıl bir yıl bekliyor. Asroloji uzmanı Demet Baltacı burçları yorumladı.

Abone ol

2015 yılı burç yorumlarına göre Terazi burcu kadın ve erkeğini nasıl bir yıl bekliyor internethaber.com astroloji uzmanı Demet Baltacı yorumladı.

Sevgili Teraziler 2015 yılında arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde önemli gelişmeler olurken, eğitim ve yakın çevrenizle ilgili konularda bazı sorumluluklar almanız gerekebilir.

Şans ve bereket gezegeni Jüpiter 2015 yılında 11 Ağustos'a kadar Aslan burcunda ilerleyecek.

Bu özellikle aşk hayatınız, sosyal çevreniz ve arkadaşlarla ilgili konularda sizi daha fazla destekleyecektir. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz; çevreniz genişleyebilir, tanıştığınız kişiler size yardımlarda bulunabilir ve bu kişilerle önemli işbirlikleri yapabilirsiniz. Daha fazla sosyal organizasyona, davete katılabilirsiniz, eğlenebilirsiniz, yaşamdan keyif alabilirsiniz, yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Gelecekle ilgili iyimser ve geniş düşünceleriniz olabilir, büyük projeler oluşturabilirsiniz. Ekip çalışmaları ve grup faaliyetleri size daha fazla şans getirebilir. Hayalleriniz, dilekleriniz neyse Jüpiter onlara ulaşma konusunda sizi Ağustos’ a kadar destekleyecek sevgili Teraziler.

11 Ağustos’ tan sonra Jüpiter Başak burcuna geçince bu sefer daha içe dönük, manevi konular gündemde olacak. Ruhsal gelişim, farkındalık ile ilgili önemli açılımlar olabilir. Psikolojik ve bedensel şifa, arınma, meditasyon vb. uygulamalardan yüksek verim alabilirsiniz. Jüpiter gizli bir şekilde sorunlarınızın çözümü konusunda destek olabilir ve sizi tüm zararlı etkilerden koruyabilir.

Disiplin gezegenimiz Satürn 2012 yılının Ekim ayından bu yana Akrep burcunda sizi maddi konularda biraz zorladı yada bu alanlarda size dersler verdi. Bu süreç içerisinde para kazanmayı ve paranın değerini öğrendiniz. Satürn 2015’ te retro hareketi sırasında 16 Haziran -19 Eylül aralığında Akrep burcunun son derecelerini ziyaret edecek.

Bu dönemde finansla ilgili sorumluluklar olabilir ya da yarım kalmış bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Venüs’ün retro harekette olacağı 25 Temmuz-6 Eylül aralığında maddi konular, ilişkiler, güzellik, estetik ile ilgili kavramlarda yeni bir girişimde bulunmak doğru olmayabilir. Pahalı alışverişler, borç, alacak, kredi işlemleri, nişan, nikah, estetik operasyon vb.uygulamalar için 6 Eylül sonrasını beklemeliyiz.

Satürn Eylül ayından itibaren Yay burcunda ilerleyerek sizin için biraz daha zihinsel konular da etkili olmaya başlayacak. Kişisel gelişim ve eğitim konularında ciddi ve disiplinli olabilirsiniz. Herhangi bir mesleki eğitim, dil öğrenme vb. konularda sistemli bir çalışma içerisine girebilirsiniz.

Satürn 2017 yılının sonlarına kadar Yay burcunda kalacak. Bu dönemde düşünceleriniz zaman zaman biraz daha ciddi, karamsar olabilir. Ama daha sorumlu davranabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşler, komşular, akrabalarla ilgili sınavlar, bazı sorumluluklar olabilir. Ya da onlarla ilişkileriniz biraz kısıtlanabilir. Bunun yanı sıra yazmak gibi, kendinizi ifade edebileceğiniz konularda da önemli disiplinler içerisinde olabilirsiniz. Ticari konular örneğin, bu alanlarda da uzun vadeli bazı atılımlarda da bulunabilirsiniz.

Uranüs Koç burcunda, Plüton Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Bu iki gezegenimiz, 2012 yılından beri sizi gerçekten çok zorluyorlar. Bu süre içerisinde yaşamınızın önemli yapı taşlarında çok ciddi dönüşümler, değişimler yaşamış, baskı altında kalmış olabilirsiniz.

Bu yıl bu gezegenlerimiz son kare açısını 16 -18 Mart’ ta yapacak ve ondan sonra artık yavaş yavaş iki gezegen birbirinden ayrılacak. Dolayısıyla üzerinizdeki baskıları da biraz azalacak.

Artık ilişkilerimiz, ev, aile yaşamımız, kariyerinizle ilgili yapılandırmalar biraz daha netleşecek bu dönemde. Tutulma döngüsü Koç, Terazi hattında ve Ay düğümlerimiz de yıl sonuna kadar Koç -Terazi hattında olacak. Dolayısıyla aslında sizin için özellikle ilişkileriniz alanında kararlar verdiğiniz, başlangıçlar yaptığınız yada değişimler yaptığınız bir yıl içerisindesiniz. Uranüs bir çok bakımdan sizi burada değişime zorluyor olabilir.

Bu yıl da 4 Nisan haftası, Temmuz başları ve 28 Eylül'den sonraki dönemde Ekim ayı özellikle ilişkileriniz, işbirlikleri, evlilik, kariyer gibi alanlarda çok daha belirgin etkiler ortaya çıkarabilir.