BIST 9.786
DOLAR 32,60
EURO 35,01
ALTIN 2.449,22
HABER /  MEDYA

Akif Beki'den Melih Gökçek'e 'bela' taşı

Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasındaki kavgada AK Parti'ye yakın yazarlar da ikiye ayrıldı. Akif Beki tavrını Arınç'tan yana koydu ve Gökçek'i harcadı.

Abone ol

Melih Gökçek ile Bülent Arınç arasında patlayan büyük kavgada AK Parti iktidarına yakın olan yazarlar da saf seçmeye başladı. Hürriyet Gazetesi'nde yazan Akif Beki olay yaratan kavgada Bülent Arınç'ın yanında durum Melih Gökçek'e yüklendi.

Melih Gökçek için 'bulaşmak istemeyeceğiniz bir beladır' diye Akif Beki, Bülent Arınç'a laf söylemeyecek 'denkte' olmadığını söyledi.

İşte Akif Beki'nin Melih Gökçek'i kızdıracak satırları;

"KİM haklı, kim haksız kısmına girmeden cevap veriyorum. Çünkü bu yanlış bir eşleşme ve esasen mevzu bambaşka... Gökçek, ait olmadığı bir minderde güreşiyor. Arınç' ın dengi değil. Müsabakaya çıkacaksa doğrusu, kendi sıkletinde bir muhatap ve kendi klasmanında bir minder seçmesiydi. Her açıdan talihsiz oldu. En başta kendisi için.

(...) BULAŞMAK İSTEMEYECEĞİNİZ BELA

Tartışmayı, Arınç-Gökçek tartışması zannedenleri suçlamıyorum. Bunun sorumlusu, Melih Gökçek sakarlığıdır. 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın nesine' diye Gökçek'i hafife aldığım için de söylemiyorum. Çetincevizdir, sert kayadır, bulaşmak istemeyeceğiniz bir beladır. Twitter trolleriyle mücadele performansı ortada.

BÜLENT ARINÇ DENGİ DEĞİL
Ama davul bile dengi dengine... Bülent Arınç la şaka olur mu, Twitter'da takışılan trolgillerle karıştırılır mı koca çınar? Baştan sona yanlış eşleşme... Gökçek'in gireceği bir top değildi. Arınç'ın dediği gibi açıkgözlülükten mi, durumdan yararlanma ve Saray'a yaranma çabasından mı oğlunun milletvekili adaylığını garantiye alma fırsatçılığından mı, bilemem. Ama Arınç gibi bir devi gözüne kestirmesi, siyaseten ölümcül hata...'