BIST 9.819
DOLAR 32,59
EURO 35,06
ALTIN 2.457,15
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partililer bunu konuşuyor! Aydın Ünal'ın troll bombası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili açıklamasında trollere vurgu yapmış ve olayın perde arkasını işaret etmişti. Bugün o trollerle ilgili eski metin yazarı ve başdanışmanı Aydın Ünal'dan bomba bir yazı geldi. Herkesin merak ettiği Ünal'ın kimden söz ettiği oldu?

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geçen hafta Süleyman Soylu'nun 'istifa' sinyali verdiği açıklamadan sonra ahlaksızlar dediği 'troller' için "Türkiye’yi troller idare etmeyecek” diye konuşmuştu. Bugün o trollerle ilgili bir bomba da Aydın Ünal'dan geldi.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yazan Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, isim vermeden trollere saydırdı. Herkesin merak ettiği de Aydın Ünal'ın kimi kastettiği oldu. İşte AK Partililerin konuştuğu Aydın Ünal'ın o yazısı;

"Eski zamanlarda trollük mücadeleydi. Şimdilerde trollük tetikçiliğe, şantajcılığa dönüştü. Eskiler kendilerini lidere adamışlardı; şimdikiler kendilerini paraya adayıp birer “elektronik bodyguard” oldular. Zamane trollerinde fedakarlık duygusu, ruh, heyecan, dava şuuru yok, ahlak ve ilke hiç yok.

FETÖ'CÜ TROLLER GİBİLER

Nevzuhur troller, öncüllerini örnek almak yerine Gezici trolleri, FETÖ’cü trolleri örnek alıyorlar. Artık sadece kod isim değil kendi isimlerini de kullanıyorlar. Sadece sosyal medyada değil medyada bile trollük yapıyorlar. Sinsice arkadan vuruyor, Moğol sürüsü gibi önlerine ne gelirse yakıp yıkıyorlar. Tehdit, şantaj, komplo, iftira… Ne derseniz var. Sırtlarını kendileri gibi ahlaksız güçlere dayayıp pervasızca saldırıyorlar.

DAVA İNSANLARINI TASFİYE EDİYORLAR

Beslendikleri kapıların bekçiliğini yapıyor, “saldır!” denildiğinde saldırıyor, tasmaları ne yöne çekilirse oraya gidiyorlar. Bukelamun gibi her renge hızlıca uyum sağlıyorlar. Temiz insanları kirletmekten tarifsiz zevk alıyorlar.

Partinin, teşkilatın içine sızıp fitneyle, fesatla, fücurla hareketi zehirlemek istiyorlar. Gerçek dava insanlarını tek tek küstürüp, tasfiye edip, kendileri gibi yüzsüzleri destekliyorlar. Kimi zaman örgütlü hareket ediyor, çekirge sürüsü gibi, bir tarlayı kemirip diğerine konuyorlar.