BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,52
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti bu isimleri sustursun lütfen!

Beni takip eden kardeşlerim sözlerimi törpüleyemediğimi, gördüğümü olduğu gibi anlattığımı iyi bilir. Bu nedenle isim vererek beni bu anlamda büyük hayal kırıklığına uğratan isimleri sayacağım. Süleyman Özışık yazdı.

Abone ol

AK Parti'nin 3 dönem kuralına her zaman karşı çıkanlardan biri oldum. Partinin 13 yıllık hafızasının 3 dönem kuralıyla beraber adeta resetlenecek olması beni oldum olası ürküttüğü için bu kurala karşı çıktım.

Ancak geçen zaman zarfında "Bazı isimler"in 3 dönem kuralına takılmasına sevindim desem yalan olmaz.

Çünkü kimin makam için, kimin dava için mücadele ettiğine şahit oldum.

Aday gösterilmeyenlerden bazılarının AK Parti'de hiç makam mevki sahibi olmamış gibi sırra kadem bastığına tanıklık ettim.

Kimi kitap yazıp, "Paralel yapı var diyemem" diyerek partisini, liderini ve davasını ayaklar altına almaya çalışan kesimlere sahip çıktı. Kimi ise yeniden makam verilmedi diye, "Benden sonrası tufan" türünden hareketlerde bulundu.

Onları anlamasına anladım da parti içinde "Abi" sıfatıyla hürmet gören bazı isimlerin yaptığı açıklamalara bir türlü anlam veremiyorum.

Beni takip eden kardeşlerim sözlerimi törpüleyemediğimi, gördüğümü olduğu gibi anlattığımı iyi bilir. Bu nedenle isim vererek beni bu anlamda büyük hayal kırıklığına uğratan isimleri sayacağım.

Yazının tamamını okumak için linki tıklayın