BIST 9.831
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.460,10
HABER /  GÜNCEL

AK Parti binasında tesbihli Atatürk!

İzmir’de yeni taşınılan AK Parti il binasındaki elinde tesbihli Atatürk fotoğrafı dikkatlerden kaçmadı

Abone ol

İzmir’de yeni taşınılan AK Parti il binasında tüm odalara Atatürk ve Başbakan’ın fotoğrafları asıldı. Atatürk’ün sol elinde tespih bulunan fotoğrafının tercih edilmesi dikkat çekerken, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem bunun özel bir seçim olmadığını 'öyle denk geldiğini' söyledi.

İzmir’in Çankaya Semti’ndeki bir iş hanının üç katında hizmet veren AK Parti İl Başkanlığı, bir ay önce Bayraklı’da Salhane İş Merkezi’nde yüksek güvenlikli akıllı binaya taşındı. Bin 500 metrekare genişliğindeki binada İl Başkanı ve 13 yardımcısının yanı sıra bakanlar, milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları için ayrı odalar, geniş bekleme salonları, arşiv ile senato tipi toplantı odası yer alıyor.

30069_6641_31122012_1.jpg

AK Parti’nin her odasına ve koridorlara Başbakan ile Atatürk’ün fotoğrafları da asıldı. Atatürk’ün sol elinde tesbih bulunan fotoğrafının tercih edilmesi dikkat çekti. Foto Remzi’nin sahibi Remzi Dinç’in il yönetim kurulu üyesi olduğu partide, fotoğrafların altında, 'Foto Remzi' imzası yer aldı.

ÖYLE DENK GELDİ

Binanın tadilatı ve döşenmesinde sorumluluk alan Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, tespihli Atatürk fotoğrafını özellikle seçmediklerini söyledi. Badem, "Kurumsal kimlik nedeniyle tek tip fotoğraf kullandık. İl Başkanlığı’nın 15 odasının yanı sıra 30 ilçe başkanlığında da aynı fotoğrağlar yer alıyor. Özel bir seçim değil, öyle denk gelmiş" dedi.