BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.413,03
HABER /  MAGAZİN

Ajda Pekkan metrobüsü merak ediyor!

Süperstar Ajda Pekkan İstanbul'da en çok bakın neyi merak ediyor...

Abone ol

Süperstar Ajda Pekkan hakkında en çok merak edilen sorulara cevap verdi. Hiç çocuğu oldu mu, en çok neye özlem duyuyor... İşte Ajda'nın bilinmeyenleri...

Müzik listelerinin zirvesinden yıllardır düşmeyen Süperstar Ajda Pekkan, Bugün Gazetesi'nden Şebnem Özcan'a verdiği röportajda dikkat çeken bazı açıklamalarda bulundu. İşte kendisine yöneltilen sorular üzerine, Ajda Pekkan'ın ifadelerinden ilginç bölümler:

- Dünyaya bir daha gelseniz ne olmak isterdiniz?

Kesin Ajda Pekkan olmak istemezdim. Herhangi biri olmak isterdim.

- Sıradan bir insan olsaydınız ne yapmak isterdiniz?

Sinemaya gidemiyorum, bana bakıldığı zaman sıkılıyorum. Bu yüzden bazen canım Beyoğlu'nun arka sokaklarında gezmek istiyor ama gidemiyorum. Kapalıçarşı'ya gidemiyorum. Bazen hiç kimse beni görmese diyorum, gidip bir yerlere gözlemlemek istiyorum. Ama yine keşfediliyorum. Bir gece siyahlar giydim, kafamda şapka var... Tak tak tak yürüyorum. Yanımda bir hanım da var. Derken arkamdan "Ajda Hanım" diye birileri sesleniyor. Hayranlarımdanmış Allah'tan. "Bu kadar giyinip kuşanmışken nasıl da beni tanıdınız?" "Yav yürüyüşünüzden sizi tanıdık" dediler.

- 14 kez estetik yaptırdığınız yazılıp çiziliyor?

Allah aşkına gittim botoks yaptırdım, kaç sene içinde 10 kere botoks yaptırdım diye 10 kere estetik mi oluyorum ben. Tabii ki 1 kere yaptırdım onu da aslanlar gibi söyledim. Kendime ait neyse onları yaptırdım. Her zamanda gerekirse hiçbir şekilde yapmaktan çekinmem. İnşallah bir gün olursa popo kaldırma ameliyatı yaptırtacağım. Ha ha hah... Ama çok isterim, popomu kaldırtmak.

- Hayatınız boyunca hiç çocuk sahibi olmayı istediniz mi?

Yaa benim 6 defa çocuğum oldu, istemedim o zaman. 6 defa kürtajım oldu. Yani annemle kardeşime bakmak durumundaydım.

- Bir çocuğunuz olduğu, herkesten sakladığınız söyleniyor...

Aslı, astarı yok. Keşke olsaydı, saklamazdım. O kadar isterdim ki... O cahillikle bir tane çocuk yapmış olaydım keşke...

- En son ne zaman otobüse, vapura binmiştiniz?

Hiçbirine binemedim. En son yıllar önce yeni ünlendiğimde binmiştim. Açıkçası halkın arasına karışamamak bende bunalım yaratıyor. Aslında bunalımım ben o anlamda.

- Metroya binebilirsiniz...

Yanımda birileri olursa öyle bir güç geliyor, kuvvet gelir yaparım. Ama tek başıma olmuyor. Yurt dışında biniyorum. Mesela Zürih'te tramvaylar var ya, onlara biniyor, öteki tarafta iniyordum, sırf o zevkimi tatmin edeyim diye. Kimse tanımıyor ne güzel. En çok metrobüsü çok merak ediyorum, çok binmek istiyorum. Adalar'a giden İDO'ları merak ediyorum.

- Özel hayatta sizi koruyucu bir gücün olduğuna inanıyor musunuz?

Evet, ona inanıyorum. Ve ona çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hep korunduğumu seziyorum.