BIST 10.288
DOLAR 32,23
EURO 34,72
ALTIN 2.452,74
HABER /  MEDYA

Acun kapıdan kovdu o bacadan girdi!

Acun'un geçtiğimiz yıl kovduğu Cennet bu yıl jüri üyelerinin onayını almayı başardı.

Abone ol
Acun kapıdan kovdu, o bacadan girdi dört jüri üyesi de onu istedi! Geçtiğimiz yıl, yarışmadan olayla biçimde ayrılan Nur Cennet Uçar bu kez sahnede temkinli davrandı. Sahne performansı sonrası Cennet'i gören Hadise ise şaşkınlığnı gizleyemedi.

O Ses Türkiye'den olaylı biçimda ayrılan Cennet bu kez jüriden onay almalı başardı.
İlk olarak Ebru Gündeş ile birlikte dönen Hadise, Nur Cennet Uçar'ı karşısında görünce ağzı açık kalarak şaşkınlığını gizleyemedi. Ardından dönen Murat Boz da aynı şaşkınlığı yaşadı. 
 
Nur Cennet Uçar'ı son derece samimi sözlerle kucaklayan Hadise ve Murat Boz'un yanı sıra Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz'da şarkı bitmeden dönünce Nur Cennet Uçar'da geçen yıl arzu ettiği görüntüye kavuşmuş oldu. 

SAÇLARINI UZATTI, RENGİNİ DEĞİŞTİRDİ 
 
Sesi ve yorumu için övgü dolu sözler alan Nur Cenet Uçar ise zayıflamış, saç renginin değiştirmiş ve kendini geliştirmiş olarak jürinin karşısında duruyordu.    
 
Kendisine geçen yıl tavırlarından ötürü tepki veren Hadise 'Her insan ikinci bir şansı hak ediyor. Sen de ikinci bir şansla karşımızdasın. Bunu çok iyi kullan. Şu anki mütevaziliğini, güzel duruşunu, tavrını tarzını lütfen koru. Bunlar sahip olduğun 'O Ses'ten daha önemlidir' dedi.
 
Nur Cennet Uçar bir şaşkınlık daha yaratarak Gökhan Özoğuz'u seçti.