BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31
HABER /  POLİTİKA

Abdullah Gül'den Demirtaş'a 'oy' cevabı

Abdullah Gül, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın 'Abdullah Gül HDP'ye oy verecek' sözüne cevap verdi.

Abone ol

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 'Abdullah Gül HDP'ye oy verecek' diyen HDP Eş Genelbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın kendisine ilişkin açıklamaları için "Benim yerim belli, bir partinin kurucusuyum" diye yanıt verdi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

DEMİRTAŞ'IN "HDP'YE OY VERECEK" SÖZÜ...

Abdullah Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Demirtaş'ın kendisine ilişkin 'Bize oy verecek' minvalindeki sözleri için "Siyasi parti başkanlarının benimle ilgili güzel sözlere teşekkür ederim ama nihayetinde partinin de kurucusuyum. Yerim de belli." dedi.

FETİH KUTLAMALARINA KATILACAK MI?

Bir soru üzerine İstanbul’da yarın yapılacak fetih kutlamalarına katılmaması konusunu değerlendiren Gül, "Cumhurbaşkanlığımdan ayrıldığımdan sonra vakıflar ile çalışmalarımı paylaşacağım. Aktif siyasette yer almayacağım için mitinge katılamayacağım. Bunu başka yere çekmenin anlamı yok. Tecrübelerimi, bilgilerimi yeri geldiğinde arkadaşlarımla paylaşıyorum." dedi.

abdullah-gul.20150529142056.jpg 
"HAYRET ETTİM"

11. Cumhurbaşkanı, 'Abdullah Gül, Erdoğan'ı arkadaş listesinden çıkardı' başlıklı habere ilişkin de konuştu: "Hayret ettim. Ben iki hesap takip ediyordum. Onları takip etmeye devam ediyorum. Neden yazıldıysa anlayamadım."