BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

150 polisin 50 dakika dövdüğü kız!

Müftü eşi skandalının ardından çok tartışılacak bir video daha ortaya çıktı.

Abone ol

DHA'nın, polisten 50 dakika çelik coplarla dayak yediğini anlatan kızla yaptığı röportaj akıllara durgunluk veriyor...

Müftü eşi skandalının ardından çok tartışılacak bir video daha ortaya çıktı.

DHA'nın yaptığı röportajda bir üniversiteli bir kız 100-150 civarında polisin kendisini 25'er dakikadan toplam 50 dakika boyunca çelik coplarla dövdüğünü iddia ediyor.

KOLU BACAĞI KIRILIYOR, KOŞARAK OLAY YERİNDEN UZAKLAŞIYOR

Dayak esnasında iki defa bayılıp ayıldığını iddia eden kız, dinleyenleri şaşkına çeviriyor. 50 dakikalık coplu dayağın ardından kolu ve bacağı kırık halde koşarak olay yerinden uzaklaştığını anlatan genç kızın çelişkili sözleri dikkat çekiyor.

polis olay yerine 25 tane biber gazı atıyor. Kız, biraz ileride anıtın arkasına oturuyor gazın geçmesini bekliyor. (1 tane dahi biber gazı atılsa orada durması mümkün değil.)

Kız anıtın arkasında dururken 100-150 civarında polis ve eli sopalı kişiler geliyor. Kızı ayılta bayılta 25'er dakikadan toplam 50 dakika çelik coplarla dövüyorlar. Kızın o esnada kolu ve bacağı kırılıyor.

Genç kız kırık koluyla ve kırık bacağıyla oradan koşarak uzaklaşıyor. Hatta bir arkadaşı denize atlıyor, 1 saat boyunca yüzüyor, sahil güvenlik arkadaşını kurtarıyor.

KOLU ALÇIDA, DİĞER KOLUNDA MORLUKLAR VAR, YÜZÜ SAĞLAM

Polis ve AK Parti Gençlik Kolları tarafından 50 dakika boyunca ağır şekilde dövülen, kolu ve bacağı kırık olan kızın bir kafede DHA'ya röportaj vermesi de akıllara durgunluk veriyor.

Videoda dikkat çeken en önemli ayrıntı ise, kızın yüzünün sapasağlam görünmesi. Bir kolu alçıda, diğer kolunda ise biraz morluk göze çarpıyor. Genç kız önce kafasına polis tarafından copla vurulduğunu söylüyor. Birkaç dakika sonra ise "polis o copu kafama vursaydı oradan sağ çıkamazdım" diyor.

İŞTE YOUTUBE'DA VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR

- bu polislerden ben şikayetçiyim arkadaş.. 20-25 türk polisi bir kızı 25 dakika çeliklerle,joplarla kafasına vura vura iki defa bayıltıyor ama öldüremiyor :))) siz nasıl polissiniz 25 dakika da 25 kişi bir kişiyi öldüremiyorsunuz ? bizde size canımızı malımızı güvenmişiz sizden bi cacık olmaz :))) yaw el insaf be kardeşimyalana bak 25 polis bi kızı 25 dakıka dövecek kız röportaj yapacak :) ve kırık bacakla maratona katılıp koşacak :)) abartma 25 dakika sana tükürseler ölürürsün bee !!

- 40 yıllık yazarım böle hikaye görmedim. Kırık kol ve kırık bacakla koşmuş. ulan ne dayak yemişsin yoruldum dinlerken.

- Tüm polis teşkilatı kızı dövmüş lan, anlat pampa dinliyoz. :)

- 25 dk dövmüşler. yaw kız ne kadar dayanıklıymış kol kırıyla yırtmış.sözde!!!!
bakın arkadaşlar ben Psikolog olarak sunu diyebilirim. bu kız ya gerçekten büyük dayak yiyip beyin travması geçiryor. ya da çok pis sallıyor. çünkü mimikler ve sözcüklerini duraklayarak söylemesi öğretilmiş bir metni yada yaşadığı travmanın etkisini gösterir. malesef ki yalan kısmı ağır basıyor. çünkü sözlerinde büyük çelişkiler mevcut. dayak sırasında gözlerini kapamış ve kişiyi sayabiliş vs...

- çok ayrıntıya girdimi bilinki yalandır :D

- 15 sn. de oldu herşey. 20 25 gaz bombası attılar 2 dk yanıma gelip 25 dk dövdüler ve onlar beni döverken 20 kadarını saydım artık nasıl bi hacmim varsa hepsi birden vurabiliyolardı ve 2 kez bayıldım 4 5 m deki arkadaşım da film izler gibi izlemiş. ama o kadar dövdüler genede yüzüm de 1 çizik olmadan yırtım. bayıldım kafama vurarak ayılttılar ve o cop kafama gelseydi ölürdüm. ÇELİŞİRKEN CAN VERCEN.

- kolu bacağı kırık olan insan röportajı evinde yapar cafede değil.

- anıtla deniz arasında duruyorsun. sağdan soldan ve karşıdan polis geliyo... karşıdan gelen polis denizden mi çıktı :):):)

- kopan bacaklarını twitter a atmış 8.38

- arkadaşın 4-5 metre ilerde ama hiç bi polis ona gitmemiş :) yerdeyken nasıl 20 kişi saydın? sivil polis ayırdın. madem iki kere bayıldın bu kadar olayı nasıl hatırlıyosun? 2 kere bayıldın kol kırık bacak kırık nasıl denize atlamaya gittin? bacağına çelik le vurduk larını arkadaşın nasıl çözmüş çelik olduğunu ? bacak kırık kol kırık nasıl koşarak kaçtın??? madem bayıldın 20-25 dakka dayak yediğini nasıl zamanı tuttun?

- Bunu izlerken öyle bir güldüm ki yanlışlıkla kapatmışım nerede kaldıydım ya he şu 25 dakika dayak yediği yerden sonraki yerde ulan varya devamı nasıl komiktir Hahaha :DA:SD

- yok ya 150 polisin gücü nasıl yetsin 3 tane tomada üzerinden geçti 250 polis kalaşnikofla ateş açti 1300,000 kişi mitinge gelmişti onlarda meydan dayağı attı helal olsun sağlam kadınmış başındaki gözlüğü bile kırılmadı bu saydıklarımla komşu ülkelere girsek savaşı kazanırdık!!!

İŞTE O GÖRÜNTÜLER