BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

140 trilyonluk kadınla aşk

140 trilyon tazminat alarak eşinden boşanan Ceyla Gölcüklü yeni bir aşka yelken açtı.

Abone ol İşadamı eşi Shery Şahnavaz'dan 140 trilyon tazminat alarak boşanan Ceyla Gölcüklü; bir ay önce kendisine helikopterle gökyüzünden ilan-ı aşk eden İlhan Karadeniz ile yakalandı.

2 ay önce tanıştılar

Sosyetenin en güzel kadını olarak gösterilen Ceyla Gölcüklü'nün herkesin merak ettiği sevgilisi sonunda ortaya çıktı. Gölcüklü iki aydır işadamı İlhan Karadeniz'le birlikte... Azeri işadamı eşi Shery Şahnavaz'dan 140 trilyon tazminat alarak boşanan Gölcüklü; 1.5 yıl sonra kalbini bu kez Karadenizli tekstilciye kaptırdı.

Teknede buluştular

Yaklaşık bir ay önce Fethiye Hillside tatil köyünün üzerinde helikopterle dolaşıp Gölcüklü'ye el sallayan kişinin de İlhan Karadeniz olduğu anlaşıldı. 4 gündür Bodrum'da tatil yapan ikili, Karadeniz'in 'My Story' adlı teknesiyle sessiz sakin koylarda dolaşıyor. Karada yan yana gelmeyen sevgililer sık sık teknede buluşuyorlar.

Trabzonspor'da yöneticiydi

Gölcüklü'nün sevgilisi İlhan Karadeniz, Orkun Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı. Mesut Yılmaz'a yakınlığıyla bilinen Karadeniz, geçtiğimiz günlerde Rize mitinginde de onun yanında yer almıştı. İlhan Karadeniz ayrıca geçtiğimiz yıl Trabzonspor'da yöneticilik yaptı. Gençlik yıllarında gece yaşamında sıkça boy gösteren Karadeniz uzun süre önce eşinden boşandı.

ÖZAY ORAL - SABAH