BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,84
ALTIN 2.440,44
HABER /  GÜNCEL

Zurna ekranda kavga çıkardı

Faik Sönmez, ekranda kendisine zurna diyen gazeteci Ayşe Özyılmazel ile tartıştı. Özyılmazel sonunda özür diledi!

Abone ol

Show TV'de yayınlanan "Şarkı Söylemek Lazım" programında kavga çıktı. Program jürilerinden Ayşe Özyılmazel, geçtiğimiz haftalarda Faik Sönmez'e "zurna gibi sesiniz" var sözlerini hatırlatan Sönmez, "Ayşe'nin müzik yok" yorumu tartışmayı haraketlendirdi.

Show TV ekranlarında yine kavga vardı. Geçtiğimiz hafta Ayşe Özyılmazel'in kendisine "zurna gibi sesin" var sözlerine alındığını söyleyerek, "Ayşe'nin müzik kulağı yok!" dedi. Bu sözler üzerine başlayan tartışla Yaşar Gaga'nın da tartışmaya katılmasıyla iyice hararetlendi. Ayşe Özyılmazel'in bu sözlerine Faik Sönmez'i bir hayli gücendirdiğini söyleyen Safiye Soyman, "Program sonrası Faik benim 10 günder kafamın etini yiyor" itirafında bulundu.

Faik Sönmez'de Ayşe Özyılmazel'in müzikten anlamadığını, kulağının müziğe yatkın olmadığını söyledi. Bunun üzerine söze karışan Yaşar Gaga, Sönmez'in yanlış bildiğini Özyılmazel'in Türkiye'nin çok önemli gruplarında müzik yaptığını ifade etti. Buna rağmen Faik Sönmez'in itirazlarının artması üzerine Ayşe Özyılmazel, Sönmez'den önceki hafta söylediği "zurna"dan dolayı özür diyedi.