BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  MEDYA

Zuhal Topalla Sofrada Melike'ye bakın kaynanası Fatma Hanım kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Melike ve Kayınvalidesi Fatma Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Melike kimdir kaç yaşında? Kaynanası Fatma hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 7 Kasım 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 5-12 Kasım tarihleri arasında ter dökecek olan Melike ve Kayınvalidesi Fatma Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Melike Sayit ve Fatma Hanım Kimdir? Çarşamba günü yarışacak olan Melike 31 yaşında. Henüz bir yıllık evli olan yarışmacı, her an patlamaya hazır bomba gibi olduğunu söylüyor. Kayınvalidesi Fatma Hanım ise düzen takıntılı olduğunu dile getiriyor.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Melike kimdir Ayten Hanımın spor ayakkabı krizi Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Melike kimdir Ayten Hanımın spor ayakkabı krizi Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Melike kimdir Ayten Hanımın spor ayakkabı krizi Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Melike kimdir Ayten Hanımın spor ayakkabı krizi HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.