BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Zühal Olcay mutluluk diledi

Zuhal Olcay, eski eşi Haluk Bilginer'in, evlenmesi hakkındaki sorulara politik cevap verdi.

Abone ol

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, eski eşi Haluk Bilginer'in, önceki gün Aşkın Nur Yengi'yle evlenmesi hakkındaki sorulara politik cevap verdi.

Kendisini Aşkın Nur Yengi'yle aldattığı için eski Haluk Bilginer'den hemen boşanan ünlü sanatçı Zuhal Olcay, önceki gün İzmir'de evlenen eski eşi hakkında pek konuşmak istemedi. Sorulara politik yanıtlar vermeye çalışan Olcay, Bilginer'in evliliği hakkında ilk kez ve sadece Hürriyet'e konuştu.

Olcay, "Ben sizden özellikle şu söylediklerimi yazmanızı rica ediyorum. Biliyorum, bu konuyu uzun zamandır çok yakından takip ediyorsunuz. Bunu genel olarak söylüyorum, bırakınız yaşasınlar, bırakınız mutlu olsunlar. Bu benim için çok önemli" dedi.


Olcay, eski eşinin, "şeytanın kılık değiştirip halkın arasına girdiğine" inanılan bir günde 06.06.2006 tarihinde evlenmesi hakkında, "Bu fantezi olsa gerek, ne bileyim" yorumunda bulundu. Tekrar evlenip evlenmeyeceği sorusunu da yanıtlayan ünlü sanatçı, "Önümüzdeki günlerde ne olur bilemem. Tabii ki, evlilik olacak ama bunu şu an söylemek biraz gereksiz ve erken, ben çok rahat ve mutlu bir insanım, gelişmelerden muhakkak size haber vereceğim" dedi.

Haber: Demirhan Hararlı
Kaynak: www.hurriyet.com.tr