BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ziya Doğan Konyaspordan umutlu

Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan, Konyaspor'un Süper Lig'de başarılı olacağını söyledi.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig play off yükselme grubu son maçında Altay ile 2-2 berabere kalarak bir yıllık aranın ardından Turkcell Süper Lig'e yükselmeyi başaran Konyaspor'un teknik direktörü Ziya Doğan, karşılaşmanın ardından şu açıklamaları yaptı:

"Diyarbakırspor'dan ayrıldıktan sonra bu sene dinlenmek istiyordum. Sayın başkan eskiden beri tanıdığım bir insandı. Beni arayıp “Hocam sahna ihtiyacım var” dedi. Ben de onu kıramadım iyi ki de kıramamışım. Bugün hep beraber bu başarıyı yakaladık."

"Devrenin 1-0 bitmesi için dua ettim. Sahaya istediğimizi yansıtamıyorduk. 2-0 olsa çevirmemiz çok zor olabilirdi. Ama ikinci yarıda çok iyi oynadık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık ve sonucunda Süper Lig’e çıktık."

"Konyaspor, sahasıyla, idman tesisleriyle, taraftarıyla herşeyiyle Süper lig’i hak eden bir ekip. Diğer bazı kulüplerde biz teknik direktörler yüzde 95 boş işlerle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Saha dışındaki olaylarla ilgilenmekten futbola konsantre olamıyoruz. Ama burada futbolu iyi bilen bir yönetim ve başkanla tamamen saha içiyle ilgilenme fırsatı buldum ve sonucunda bu zafer geldi. İnşallah Konyaspor, Süper Lig’de de başarılı olacak."