BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ziya Doğan kaçan gollere yanıyor

Kupada sahasında Kayseri Erciyesspor'a yenilen Trabzon'da, teknik direktör Ziya Doğan, kaçan gollere yanıyor

Abone ol

Ziya Doğan, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, sahalarında yaptıkları maçın avantajını iyi kullanamadıklarını belirterek, “Avrupa kupalarının ayağına kadar yaklaşma maçında istediğimiz sonucu alamadık. 1-2 net pozisyona girdik. Onlar gol olsaydı rakip açılıp üzerimize gelecek ve 2. golü bulacaktık. Gol geciktikçe risk aldık. Böyle maçta risk alma zamanıydı. Forvet oyuncuları ileride çok gezgin oynamadıkları, sabit defans içinde kayboldukları için dönen toplarda kalemizde pozisyonlar gördük” dedi.

Trabzonspor'un Kayseri Erciyesspor'u eleyecek güçte bir takım olduğunu savunan Doğan, “Bu iş henüz bitmedi. Trabzonspor, turu geçecek güçte. En azından bu inancı taşıyorum. Burada nasıl yeniliyorsak orada yenebiliriz. Biraz zora soktuk. Bizim oyuncular zorlukları gördükleri zaman daha iyi oynuyorlar. Otomatikman o maça daha çok konsantre olacağız. Turu geçeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

KORKMAZ'IN AÇIKLAMASI

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Trabzon'a galip gelmek için geldiklerini ve bunu da başardıklarını söyledi.

Korkmaz, Trabzonspor gibi bir takımı kendi şehrinde yenip ikinci maç için avantaj sağlamanın kendileri için önemli olduğunu belirterek, “İlk yarı ortada bir maçtı. İkinci yarı Trabzonspor oyunun belli bölümünde bize üstünlük sağladı. Bir önemli gol pozisyonunu da yakaladılar ancak değerlendiremediler. Ondan sonra maç döndü” dedi.
Lazarov ve Timuçin değişikliklerinin de takımı olumlu etkilediğini ifade eden Korkmaz, “Trabzon'a galip gelmek için geldik ve bunu da başardık. Şimdi önümüzdeki maçları düşüneceğiz” diye konuştu.

Bu arada maçın bitiminin ardından bir grup taraftar, protokol tribünü önüne gelerek kulüp başkanı Nuri Albayrak'ı istifaya davet ettiler.