BIST 10.769
DOLAR 32,23
EURO 35,05
ALTIN 2.496,25
HABER /  MEDYA

'Zır Cahil' sözüne bir yanıt da Uluç'tan

Yalçın Akdoğan'ın 'Zır cahil yazarlar takımı' sözüne Hıncal Uluç'tan cevap

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü yazısında başbakanın danışmanı Yalçın Akdoğan'ın "zır cahil yazarlar takımı var" sözlerini eleştirdi.

Önceki gün de Sabah yazarı Nazlı Ilıcak aynı sözler nedeniyle sert bir yazı ile Akdoğan'a tepki göstermişti.

YALÇIN AKDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan katıldığı bir TV programında köşe yazarlarının başbakanı haksız yere eleştirdiğini söyleyerek; "Biraz ağır olacak ama burada zır cahil bir yazar takımı var. Yani tamamen cahilce hareket eden bir yazar takımı var. Bu konuda benim söylediklerim çok belli. Benim yazdıklarımı söylediklerimi okumamış, dinlememiş gazete başlıklarına bakıp yazı yazıyorlar. Burada mesele başbakanımızın siyasi üslubuna değil. Siyasi varlığına tahammül edemeyen bir kesim var" demişti.

DANIŞMAN BÖYLE DERSE...

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugün köşe yazısında Akdoğan'ın bu sözlerine cevap vererek; kendisini eleştirenlere zır cahil diyen bir kişinin danışmanlığından fayda olmayacağını ifade etti.

Uluç yazısında, "Danışması etrafa zır cahil diye saldıran liderin ümüğünü sıkarım, anladıkları dilden hitap ederim gibi öfke ve şiddet ifade eden sözlerini yadırgıyabilir misiniz" ifadelerini kullandı.

Hıncal Uluç'un yazısınının tamamını buradan okuyabilirsiniz.