BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,02
ALTIN 2.465,79
HABER /  SPOR

Zicoya dost ziyareti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun Samandıra tesislerinde ziyaretçisi vardı

Abone ol

Japonya Milli Takımı'nın eski oyuncusu Hidetoshi Nakata, çıktığı dünya turu kapsamında, Samandıra Tesisleri'nde Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'yu ziyaret etti.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Zico'nun Japon Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Nakata'nın, çıktığı dünya turu kapsamında Samandıra Tesisleri'ne gelerek ziyarette bulunduğu ifade edildi.

Teknik direktör Zico ve Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı ile birlikte tesislere geldiği ifade edilen Nakata'nın, tesisleri gezerek eski hocasına da başarı dileklerini ilettiği kaydedildi.

Volkan Ballı tarafından Japon oyuncuya Fenerbahçe'nin 100. yıl eşofman takımı hediye edildiği ifade edilirken, Nakata'nın daha sonra Parma'dan eski takım arkadaşı olan Stephen Appiah'la da sohbet ettiği bildirildi.

Japonya Milli Takımı formasını 70 kez giyen ve sezon başı transfer olduğu İtalya'nın Fiorentina takımında sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Nakata, bu kararının ardından Dünya turuna çıkmıştı.