BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,56
ALTIN 2.380,08
HABER /  SPOR

Ziconun istediği Fenerbahçeliler!

Zico'nun Alex'i istediğini artık herkes biliyor ama sadece onunla kalmıyor. CSKA Fenerbahçe'nin golcüsünü de almak niyetinde.

Abone ol

Zico’nun CSKA Moskova’ya götürmek istediği Alex’in, takımda en iyi anlaştığı isimlerden olan Semih’e bu teklifi yaptığı öne sürüldü.

CSKA FENERBAHÇELİLER'E KAFAYI TAKTI

CSKA Moskova’nın F.Bahçe eski teknik direktörü Zico’yu göreve getirmesiyle oluşan Rus Kulübü’yle sarı-lacivertliler arasında ’soğuk savaş’ iyiden iyiye kızıştı. Rus medyasında daha önce çıkan haberlerde CSKA’nın F.Bahçe ile sözleşmesi bitecek Brezilyalılar’a (Alex, Deivid) kafayı takması bu gerginliğin ilk adımları olarak görülürken, ikinci adımsa F.Bahçe’nin içinden geldi. Henüz sarı-lacivertli yönetim ile anlaşamayan F.Bahçe’nin kaptanı Alex, eğer eski hocası Zico’nun CSKA’sına giderse yanında Semih’i de götürmenin temellerini attı. Her fırsatta Semih’in yeteneğini öven Sambacı, milli yıldıza Rusya’da birlikte oynamak istediğini söyledi.

2.5 MİLYON E VERMİŞLERDİ

ZATEN, CSKA Moskova geçtiğimiz sezon ’nöbetçi golcü’ apoletini sökerek gol krallığını ilan eden EURO 2008’de de yıldızı parlayan Semih Şentürk’e 2.5 milyon Euro teklif etmişti. Ancak her fırsatta F.Bahçeli olduğunu dile getiren milli futbolcu, kulübünden bedelsiz olarak gitmek istemediği için bu öneriyi geri çevirmişti. Fakat bu kez bonservis bedeli de ödemeye hazır olan CSKA Moskova’nın Semih’e elinde Zico ve Alex kozuyla gitmesi, yıldız golcünün de F.Bahçe’ye para kazandıracağını düşünmesi transferi ’olur’ kılıyor.