BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.508,75
HABER /  DÜNYA

O kadar da kötü değil

Seyirlik tepeden savaşı dürbünle izleyen bir İsrailli böyle diyor. İsrailliler savaşı bu tepeden büyük bir keyifle izliyor.

Abone ol İsrailliler bombardımanı canlı canlı izlemek için sınıra akın ediyor. İsrail halkı öldürülen çocukları film izler gibi takip ediyor.

Star Ana Haber'de yer alan görüntüler dehşet verici. Savaşı manzaralık bir alandan izleyen siviller olanı biteni gönül rahatlığıyla izliyor.

Sınır şehirleri Aşkelon ve Siderot'a gelen İsrailliler ellerindeki dürbünle izleyip gülüyorlar. Kendi çocuklarını mutlu etmek için salıncak kuruyor.

Düşen her bomba onlar için bir zafer. Gülen bir yüz kameralara baş parmağını kaldırarak poz veriyor.

15 yaşındaki Noga, "Benim yaşındaki herkes bunu görmeli" diyor. Babasının sözleri daha ürpertici: "Gençlerin neler olduğunu öğrenmesinin zamanı geldi. O kadar da kötü değil. Bazıları öldü bazıları da yaralandı. Ama bu dünyanın sonu değil."

Star Ana Haber anchormani Uğur Dündar, haber sonrası katliama isyan ederek şunları söyledi:

"Gazze katliamını adeta bir şovu izler gibi seyreden İsrailli, "Bazıları öldü bazıları da yaralandı. Ama bu dünyanın sonu değil" diyor. Masum insanları, zavallı çocukları öldürülmesi gereken birer düşman olarak görüyor.
Bir kez daha tüm dünyaya sesleniyor ve durdurun bu insanlık suçunu diye avazımız çıktığı kadar bağırıyoruz."