BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Zico umudunu yitirmedi

Zico, AZ Alkmaar karşısında 3-1'den skoru 3-3'e getirdikleri için oyuncularını tebrik etti ve umutlu konuştu...

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, AZ Alkmaar karşısında 3-1'den skoru 3-3'e getirdikleri için oyuncularını tebrik ettiğini belirterek, ''İkinci maçta galibiyet için oynayacağız'' dedi.

Zico, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, sahada ofansif oyunu tercih eden iki takımın mücadele ettiğini belirterek, ''Bunun sonucunda 6 gol gördük. Henüz 180 dakikanın 90 dakikasını oynadık. Kendi sahamızda 3 gol yemek dezavantaj, ama ben takımıma çok güveniyorum. Bu akşam kötü giden maçta bile 3-1'den sonra mücadeleyi bırakmayıp, beraberliği kopardıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum. İkinci maçta galibiyet için oynayacağız'' diye konuştu.

Karşılaşmada 3-1 geriye düştükleri sırada, taraftarların oyunculara tepki göstermesiyle ilgili soruyu, Zico şöyle yanıtladı:

''Futbolcularımın sonuna kadar arkasındayım. Taraftarımızın da 3-1 iken gösterdiği tepkiyi doğru bulmadım. Taraftar, takım saha içinde zorlukla savaşırken bizim yanımızda olmalıydı. Taraftarımıza bunu yakıştıramadım. Oyuncularım, skor 3-1 olmasına ve taraftarın tepkisine rağmen maçı 3-3'e getirerek, ne kadar sağlam karakterli olduklarını gösterdiler. Umuyorum, bundan sonra taraftarımız, saha içinde takım zorluklarla mücadele ederken de onlara yardımcı olur, çünkü gerçek taraftarlık bunu gerektirir.''