BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Zico gençleri uyardı

Fenerbahçe Teknik Direktyörü Zico, gençlerin daha çok çalışması gerektiğini söyledi

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktyörü Zico, altyapı oyuncularının herhangi bir ayrım yapmadan sahada görev alabileceğini belirterek, "Bu bir şans değil, fırsat. Daha doyurucu bir oyun sergilemek zorundalar." dedi.

Sarı-lacivertli takımın, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 yendiği maç sonrası karayoluyla İstanbul'a dönüşünde molada yemekli sohbette açıklamalarda bulunan Zico, maçlarda oynatacağı oyuncuların performansıyla yakından ilgilendiğini belirterek, "Salı günü yapılacak laktat testi ile hazırlık kampı esnasında yapılan testler arasında bir mukayese yapma imkanı bulacağız. Buna göre yeni bir planlama yapacağız" dedi.

Semih, Can ve Kerim gibi altyapıdan çıkan oyunculara şans veren Brezilyalı teknik adam, "Altyapı oyuncuları herhangi bir ayrım yapmadan sahada görev alabilir. Bu oyuncular bu takımın oyuncularıdır. Sahada iyi oldukları müddetçe oynamaya devam edecekler. Bu bir şans değil, fırsat. Daha doyurucu bir oyun sergilemek zorundalar" diye konuştu.

Gençlerbirliği maçında ilk 11'de yer alan Semih, Can ve Kerim, kulübün resmi internet sitesine ortak açıklama yaptılar.

3 oyuncunun, açıklaması şöyle; "Bizler için çok önemli bir fırsat. Bunun bilincindeyiz. Bu fırsatı değerlendirmek için daha fazla çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. Her şeyden önemlisi altyapımızda sırada bekleyen diğer arkadaşlarımızın neler hissettiğini çok iyi biliyoruz. Bizden beklenenleri sahaya yansıtmak için, daha fazlasını yapmak için çok daha fazla çalışacağız."