BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Başkentte düdük tartışması

Ankaraspor Başkanı Gökçınar, Ankaragücü maçında kural hatası olduğunu iddia etti..

Abone ol

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, Ankaragücü'nün attığı golde kural hatası olduğunu düşündüklerini, bunu belirlemeleri halinde itirazda bulunacaklarını söyledi.

Gökçınar, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Sedat'ın attığı golde kural hatası olduğunu iddia ederek, ''Hakem Fırat Aydınus, golden önce bir düdük çaldı. Biz, ofsayt olduğunu düşündük. Ancak, yan hakem bayrak kaldırmadı. 'Sedat'ın eline mi çarptı?' derken gol oldu ve hakem orta noktaya doğru koştu. Golden önce düdük çalındığı için kural hatası olduğu fikrindeyiz'' dedi.
Maçın kasetini izleyeceklerini ve buna göre hareket edeceklerini vurgulayan Gökçınar, kural hatasını belirlemeleri durumunda Futbol Federasyonuna maçın iptali için başvuracaklarını kaydetti.

-KOCAMAN: ''GALİBİYETE YAKIN TARAF BİZDİK''

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldıkları maçın denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçtiğini belirtti. Karşılaşmanın ilk 25 dakikasında iyi olmadıklarını ifade eden Kocaman, ''Sonra toparlandık. Özellikle maçın son 30 dakikasında iyi bir oyun ortaya koyduk. Galibiyete yakın taraf bizdik'' diye konuştu.

Maçtan sonra yaptığı açıklamada hakemlere de değinen tecrübeli teknik adam, ''Maçın hakeminin oyunu berabere bitirmeye çalıştığı hissine kapıldım. Ben de böyle bir duygu yarattı. Hakemler oyuncuların rollerine soyunmamalı. Maçın skorunu oyuncular belirlemeli'' dedi.

-BOZİNOSKİ: ''1 PUANA SEVİNMELİYİZ''

Ankaragücü Teknik Direktörü Vlado Bozinoski, Ankaraspor ile zor bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, ''1 puana sevinmeliyiz'' dedi. Bozinoski, ''Ankaraspor'un gücünü biliyorduk. Geçen hafta Galatasaray ile şanslarıyla berabere kalmamışlardı. Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Sonuçta 1 puana sevinmeliyiz'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan maç öncesi ısınma hareketleri yaparken sakatlanan Ankarasporlu kaleci Hakan Arıkan'ın sol yüzük parmağında yumuşak doku zedelenmesi meydana geldiği bildirildi. Genç kalecinin parmağının atel içine alındığı ve 14 gün futbol oynayamayacağı belirtildi.

ANKARAGÜCÜ: 1 - ANKARASPOR: 1

Geçtiğimiz hafta Bursaspor ile berabere kalan Ankaragücü ile Galatasaray'la yenişemeyen ligin yeni takımlarından Ankaraspor'un 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadelesinde, puanlar paylaşıldı.

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Fırat Aydınus , Orkun Aktaş , Kemal Yılmaz
Ankaragücü: Orkun , Abdurrahman , Emre , Sedat , İbrahim  (Dk. 84 Murat), Aytekin , Onur , Ayhan  (Dk. 77 Mustafa Özkan ), Ali  (Dk. 66 Posavec ), Ceyhun , Bebbe
Ankaraspor: Kingson , Muhammed Hanifi  (Dk. 71 Özer ), Kürşat , Petrous , Wederson , Devran , Hürriyet , Adem , Bilal  (Dk. 85 Djokaj), Mehmet Yılmaz  (Dk. 71 Murat Akyüz ), Jaba
Goller: Dk. 39 Devran (Ankaraspor), Dk. 50 Sedat (Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk. 19 Ayhan, Dk 25 Emre, Dk. 89 Sedat, Dk. 89 Orkun (Ankaragücü), Dk. 67 Bilal (Ankaraspor)