BIST 10.612
DOLAR 32,23
EURO 34,98
ALTIN 2.428,33
HABER /  SPOR

Zico: Atamayana atarlar

Celta Vigo yenilgisi sonrası morali bozuk olan Zico yaşadığı hayal kırıklığını gizlemedi

Abone ol

UEFA Kupası (H) Grubu'nda Celta De Vigo'ya 1-0 yenilen Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Zico, "Yakaladığınız pozisyonları değerlendiremezseniz böyle cezalandırılırsınız" dedi.

Futbolda iyi ve üstün olunan anlarda yakalanan pozisyonların değerlendirilmesi gerektiğini, aksi takdirde kaybedileceğini belirten Zico, "Konsantrasyon düştüğü anda gereksiz bir faulle gol yedik. Futbolda bu örnekler çoktur. Ama kazanmamız gerekirdi" diye konuştu.

Brezilyalı teknik adam, UEFA'da gruptaki son durumu ise "Artık her şey bize bağlı, beraberlik bile bizi üst tura çıkaracak" diye değerlendirdi.

Öte yandan Zico, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçıyla ilgili olarak da "Ezeli bir rakip ile oynayacağız, umarım Celta maçındaki hataları tekrarlamayız. Hedeflerimizde hiçbir şaşma yok. Kazanmak için çıkacağız. Galatasaray maçı için daha fazla motiveye gerek yok" dedi.

Celta De Vigo'nun Teknik Direktörü Fernando Vazquez ise "Layık olarak kazandık. Adil bir sonuç" dedi.

İspanyol teknik adam, ilk yarıda Fenerbahçe'nin daha üstün olduğunu ancak ikinci yarıda galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Vazquez, gruptan halen her takımın çıkabilecek durumda olduğunu savundu.

Fenerbahçeli Tuncay Şanlı ise yaptığı açıklamada, "Çok da fazla bir şey kaybetmedik. Önümüzdeki maçı kazandığımızda yine gruptan çıkacağız. İyi oynadık ama şanssızdık" dedi.