BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,73
ALTIN 2.493,34
HABER /  GÜNCEL

Zeytinburnu'nda cinayet: 2 ölü, 2 yaralı

Evinin önünde tartıştığı bir kişiyle, kavgayı ayırmaya gelen başka kişiyi silahla öldürdükten sonra kendisini engellemek isteyen birini de yaralayan şahıs, intihar girişiminde bulundu..

Abone ol

Zeytinburnu'nda, evinin önünde tartıştığı bir kişiyle, kavgayı ayırmaya gelen başka birini silahla öldürdükten sonra kendisini engellemek isteyen başka bir kişiyi de yaralayan şahıs, kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Nuri Paşa Mahallesi'nde, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Baki Akpınar (53), oturduğu apartmanın önünde Serkan Öğmen (23) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahını çeken Akpınar, Serkan Öğmen’i ardından aynı apartmanda oturan ve kavgayı ayırmaya çalışan Vesile Arıkan’ı vurdu.



Akpınar, kendisini engellemek isteyen Mevlüt Kareli’yi de bacağından vurduktan sonra aynı silahla kafasına ateş etti.



Silah sesleri üzerine olay yerindeki mahalle sakinleri, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Öğmen ile Arıkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayı gerçekleştiren yaralı Akpınar’ı da ambulansla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri, olay yerini emniyet şeridiyle kapatarak delil ve parmak izi çalışması yaptı.



Yapılan incelemelerin ardından Öğmen ile Arıkan’ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayda yaralanarak tedavi altına alınan Karaeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu, Akpınar'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.