BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,37
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi? 7 Ağustos 2015

Ütopya'nın 7 Ağustos akşamı yayınlana bölümünde gerçekleşen elemede yarışmaya veda eden kişi Yıldız oldu

Abone ol

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Ütopya'da son ayların en kritik oylaması yaşandı.

Ütopya'nın son hafta yapılan oylamasında yarışmacılar, elenmek üzere potaya 3 isim çıkardı. Gerçekleşen oylamada bireyseller, iki tarafa da ılımlı gözükerek iki yüzlülük yaptığını düşündükleri Çağlar'ı potaya çıkarırken, Semih'in grubu Buket ve Yıldız'a oy attı. Yarışmacılar arasında yapılan oylama sonucu Çağlar 12, Buket 11, Yıldız 10 oy alarak elenmek üzere seçilen isimler arasında yer aldı.

 


Eleme sonucu belli oldu

Ütopya'nın 7 Ağustos akşamı yayınlana bölümünde gazetesi en az satılan kişinin hayallerine veda edeceği güne uyanan yarışmacılar hüzünlü bir bekleyiş içindeydi.

Ütopya'ya Yıldız veda etti

Ütopya'da Dilay'ın moderatörlüğünü yaptığı eleme için hazırlıklarını tamamlayan yarışmacılar, eleme düzenine geçti. Ardından Ütopya kapısından zarf alındı. Herkesin büyük heyecanla beklediği zarfın içinden çıkan isim Yıldız oldu.

utopya.png 

Yıldız'dan Semih'e şok! Yorum yapmasına izin vermedi

Elendiğini öğrenen Yıldız, 'Beklediğim bir durumdu. İstediğim için gidiyorum. Yazıldığım için değil. Bu kötü birşey değil ama gerçekten kendinize gelin. Dışarıdaki düşünceler hakkında hiçbir fikriniz yok. Kendinize gelin' şeklinde açıklama yaptı.Bu açıklamasının ardından Semih'in söz almak istemesi üzerine 'Yorum yapmana izin vermiyorum. Çünkü seni dinlemeyeceğim.' diyerek sert tepki gösteren Yıldız ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

Herşeye rağmen adalet yenecek!

Bu sert çıkışının ardından eşyalarını toplayan Yıldız; 'Birbirinize karşı iyi olun. Zaten yenecek olan kişi bizim tarafımızda. Onlar da teker teker gitmeye başlayacak.' sözleriyle arkadaşlarıyla vedalaşırken son olarak; ' Herşeye rağmen adalet yenecek!' diyerek Ütopya'dan ayrıldı.