BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Zeki Alasya'nın eşine sitem

Akasya Durağında Zeki Alasya ile uzun yıllar birlikte rol alan Nilgün Belgün CNN Türk yayınında gözyaşlarını tutamadı.

Abone ol

Oyuncu Nilgün Belgün usta oyuncunun sağlık durumunun kötü olduğundan haberi olmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlandı. Gözyaşlarına boğulan Nigün Belgün güçlükle konuştu. 'Özür dilerim çok acı çekiyorum, konuşamıyorum... Çok önemli bir insanı kaybettik' diyen oyuncu usta oyuncunun sağlık durumun bozuk olduğundan haberi olmadığını söyledi.

SİTEM ETTİ

'Benim haberim yoktu' diyen ünlü oyuncu Zeki Alasya'nın eşiyle telefonda görüştüğünü belirterek 'Benim niye haberim yoktu diye sordum, hakikaten bilmiyordum' diye konuştu.

AYŞEN GRUDA

Alasya'nın senelerce birlikte çalıştığı oyuncu Ayşen Gruda, üzücü haberin ardından, "Bugün her evden bir cenaze çıktı" dedi.

Birlikte çok sayıda filmde yer alan Türkiye sinemasının en önemli karakter oyuncularından olan Ayşen Gruda, “Zeki her zaman çocuk kalmayı başaran bir insandı. Politik tiyatro yapmayı Zeki Alasya ve Metin Akpınar’dan öğrendim. İnanamıyorum. Bugün her evden bir cenaze çıktı” dedi.

ZEKİ ALASYA 3 EVLİLİK YAPTI

Zeki Alasya ilk evliliğini Oya Hanım ile yaptı. Bu evlilikten Zeynep adında bir kızı oldu. Oya Alasya'dan 1987 yılında ayrıldıktan sonra ikinci evliliğini ise 1983'te Türkiye 2. Güzeli seçilen Sema Yunak ile yaptı. O dönemde Zeki Alasya ve Sema Yunak büyük bir aşk yaşıyordu.

Son olarak Zeki Alasya 2008 yılında kendisinden 35 yaş küçük olan Jülide Adak ile evledi. Jülide Atak ile evliliği devam ediyordu.

USTA SANATÇI AŞKINI BÖYLE ANLAŞMIŞTI

Jülide ile evlenmemiz için bir sürü nedenimiz vardı. En önemlisi bana katlanmak çok zordur ama o katlandı. 4,5 yıl flört ettik...

Bir balık lokantasında onun yaş gününü kutluyorduk. Çıkarıp bir yüzük verdim ve "Benimle evlenir misin?" dedim. Yanımızda kızım da vardı. En yakın arkadaşlarıma bile söylemeden nikah masasına oturduk.

jülide-atak.jpg

Evlenmeden önce çocuk olayını da konuştuk. Jülide de çocuk istemiyor. Düşünsenize çocuğumuz 20 yaşında olduğunda ben 98-100 yaşında olurum. Jülide durumumuz gereği bunu istememesi gerektiğini de biliyor. Dünyaya kazık çakacak değilim.

Jülide"yi güldürürüm. Müthiş kalender bir adamım. O bakımdan benimle olan kadınlar hep avantajlıdır. Yok terliğimi getir falan demem.

Şu anda oturduğumuz ev kira. Bunun tek nedeni benim finansı iyi yönetemeyen bir adam olmamdan kaynaklanıyor. Bir lokanta işine girdim 1 milyon dolarım gitti. Bir gemi merakım vardı. Son yaptırdığım gemiyle bugün bir sitede 10 tane ev alırdım herhalde. Toplamda 5 milyon dolar kaybetmişimdir. Metin “Zeki yapma, bak ben ne güzel biriktiriyorum sen de biraz istifle” demişti.

Bir evim var. Salonumda 1100 tane Buda heykeli bulunuyor. Evimin alt katında ise tren dünyam var. Bunlar benim en büyük zenginliğim.