BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.482,25
HABER /  SEÇİM

İşte ABD'nin Erdoğan anketi rekor oy!

Takvim gazetesi yazarı Ergün Diler bugünkü köşesinden ABD'nin Türkiye'deki üniversitelerde yaptırdığı Erdoğan anketinin sonuçlarını yazdı.

Abone ol

ABD'den Erdoğan anketi... 

Takvim gazetesi yazarı Ergün Diler'in "İşte son anket" başlıklı bugünkü yazısından aktardıklarına göre ABD'nin Türkiye'de yaptığı anket sonuçlarına göre, Erdoğan'ın güvenlirlik oranı yüzde 45. Erdoğan kişisel oy oranı ise yüzde 48.

Erdoğan'ın ve siyasetinin genç nüfus üzerine etkilerinin de analiz edildiği ankete göre "8 milyon gencin Erdoğan'dan asla kopmayacak bağlılıkta."

Anketten bir diğer sonuç ise Erdoğan'ın dünya üzerinde devletine ve kurumlarına hakim olan en etkili lider.

ABD'nin anketiyle ilgili bilgileri istihbarat konusunda deneyimli bir arkadaşından aldığnın altını çizen Ergün Diler, şunları yazdı:

"Amerikalılar Türkiye'de üniversitelerde yaptırdı! Hem de ne anket!
... 120 üniversitede çok ince bir çalışma yapıldı! Ortadoğu'da GENÇLERDEN KAYNAKLANAN BİR TSUNAMİ bekliyorlar! Burada da gençlerin ne düşündüğünü anlamak için çok özel adamlarını ve içerideki partnerlerini görevlendirdiler! Amaçları Türkiye'nin OY HARİTASINI çıkarmaktı!

....Yapılan detaylı araştırmalarda 8 milyon gencin Erdoğan'dan asla kopmayacağı ortaya çıktı! Genç nüfus üzerinde Erdoğan'ın etkisi büyük! Orta ve yaşlıları saymıyorum!
Obama'nın devlete hakimiyeti yüzde 20'yi bile bulmazken Erdoğan'da bu rakam yüzde 45!
Ne anlama geliyor bu rakamlar peki?

Ortadoğu'da yüzünü ANKARA'ya ve İSTANBUL'a çeviren milyonlarca genç var! Erdoğan bunlar için İD OL! Amerikalılar bunu gördü!

ERDOĞAN'IN POTANSİYEL OYU YÜZDE 66

Önümüzdeki ÜÇ YIL İÇİNDE 3 BÜYÜK KRALLIK Ortadoğu'da yıkılacak! Herkes bu yeri Türkiye'nin dolduracağını düşünüyor! Hem de KARA KARA! Çünkü bölgede ve içeride etkili tek lider ERDOĞAN!
Erdoğan'ın kişisel OY'u ise yüzde 58! Potansiyel olarak ise yüzde 66! Bu rakamlar herkesin hesabını bozdu! Bölgeye artık böyle bak! Bütün Araplar ve BATI böyle bakıyor çünkü!