BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Zekeriya Öz'ün uçak bileti ortalığı karıştıracak

Zekeriya Öz dünkü basın toplantısında Dubai tatilinin belgelerini göstermemişti. Bugün ise ona ait olduğu iddia edilen uçak bileti ortaya çıktı.

Abone ol

Bakırköy Başsavcı Vekilliği'ne atanan Zekeriya Öz'ün tartışmaya yol açan Dubai tatiline ait uçuş bilgilerinin ayrıntıları ortaya çıktı. Sabah Gazetesi'nin daha önce yayınladığı Dubai faturaları ile yeni çıkan bilet arasında tarih tutarsızlığı var.

77 bin liralık Dubai tatili İşadamı Ali Ağaoğlu tarafından karşılandığı ortaya çıkan Zekeriya Öz, 22 Ekim tarihinde Dubai'de miydi?

Sabah Gazetesi'nin yayınladığı belgelerde Öz'ün Dubai'de o tarihte safaride olduğu verisi bulunuyordu. Ancak ortaya çıkan ve Öz'ün uçak bileti olduğu iddia edilen belgeye göre Zekeriya Öz, o tarihte Türkiye'ye dönmüş görünüyor.

BİLET ORTAYA ÇIKTI

Elektronik biletteki bilgilere göre, Öz, 17 Ekim’de geldiği Dubai’den 21 Ekim sabahı, saat 06.55'te ayrıldı. Öz önceki gün yaptığı açıklamada 21 Ekim sabahı da adliyede görevi başında olduğunu söylemişti.

Bilet bilgilerinde Savcı Öz'ün Dubai'ye 17 Ekim'de gittiği, 21 Ekim sabahı ise döndüğü görülüyor. Uçak biletini Hürriyet.com.tr ve T24 siteleri yayınladı.

ZEKERİYA ÖZ BELGE GÖSTERMEDİ

Medyada Zekeriya Öz'ün Dubai tatiline ilişkin karşılıkla belgeler havada uçuşurken, dün gözlerin çevrildiği savcıdan belge gelmemişti. Öz, Dubai tatilinin parasını cebinden ödediğini öne sürmüştü. İşadamı Ali Ağaoğlu ise yaptığı açıklama ile 77 bin liralık faturayı kendilerinin ödediğini duyurmuştu. Savcı Öz'ün dünkü toplantıda Dubai tatilinin faturasını göstermesi beklenmişti ancak bu gerçekleşmemişti.

zekeri̇ya-öz-açiklama.jpgZEKERİYA ÖZ'ÜN DUBAİ AÇIKLAMASI SARSTI

77 bin liralık Dubai gezisiyle ilgili ilk kez açıklama yapan Zekeriya Öz inanılmaz iddialarda bulundu. Bu iddialardan biri de Erdoğan'ın kendisine aracı yollayıp 'özür' diletmek istediği. (TIKLA OKU)



İŞTE ÖZ'E AİT OLDUĞU SÖYLENEN UÇAK BİLETİ


zekeriya-özün-uçak-bileti.jpg

ZEKERİYA ÖZ'E AİT DENEN DUBAİ FATURASI
zekeriya-öz-dubai-faturasi.jpg