BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Zerrin Özer’den itiraf

Bursa’da konser veren ünlü sanatçı Zerrin Özer, "İtiraf etmeliyim ki, sahne hayatım boyunca böyle bir enerji ile hiç karşılaşmamıştım" ded...

Abone ol

Bursa’da konser veren ünlü sanatçı Zerrin Özer, "İtiraf etmeliyim ki, sahne hayatım boyunca böyle bir enerji ile hiç karşılaşmamıştım" dedi.
Bursa’da Nilüfer Belediyesi’nin Fethiye Kültür Merkezi’nde düzenlediği konserde sahne alan ünlü sanatçı Zerrin Özer, enerjisi, sahne şovları ve çılgın performansıyla Bursalıları coşturdu. Yoğun ilginin olduğu konserde bilet kalmayınca vatandaşlar, merdiven boşluklarında konseri izledi. Yalan adlı şarkısıyla konsere başlayan ünlü sanatçı Zerrin Özer, sahnede ilginç hareketleriyle dikkat çekti. Enerjisini seyircilere performansıyla yansıtan ünlü sanatçı, uzun süre ayakta alkışlandı. "Artık sevmeyeceğim" adlı şarkısına seyircilerin eşlik ettiği gecede Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ünlü sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti.
Uzun süre konuşulacak sahne performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Zerrin Özer, "İtiraf etmeliyim ki, sahne hayatım boyunca böyle bir enerji ile hiç karşılaşmamıştım" dedi. Seyirciye olan sevgisini kendi yanaklarını sıkarak gösteren ünlü sanatçı, şirin hareketleriyle de büyük beğeni topladı. 2 saat süren konserde ünlü sanatçı en beğenilen şarkılarını seslendirdi.
Sahne sonrası Bursalı sanatçı Tuğba Yurt ile biraraya gelen Zerrin Özer, genç sanatçıya destek verdi.
(İHA)