BIST 9.774
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.432,33
HABER /  DÜNYA

Ünlü sanatçılar kaptan koltuğuna oturdu

Türk Hava Yolları Uçuş İşletme Başkanlığı’nda misafir edilen ünlü sanatçılar, Boeing 737-800 ve Airbus 330 tip uçaklarda kaptan koltuğuna ot...

Abone ol

Türk Hava Yolları Uçuş İşletme Başkanlığı’nda misafir edilen ünlü sanatçılar, Boeing 737-800 ve Airbus 330 tip uçaklarda kaptan koltuğuna oturarak simülatörlerde uçuş gerçekleştirdi.
Türkiye’nin ünlü isimlerinden Ajda Pekkan, Mustafa Sandal, Behzat Gerçeker, Zara, Zekai Tunca, Samime Sanay, Burcu Güneş, Gökhan Türkmen, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu tarafından Türk Hava Yolları Uçuş İşletme Başkanlığı’nda misafir edildi. Ünlü sanatçılara öğle yemeği için Turkish Do&Co’ nun hazırladığı yemeklerden oluşan menü ikram edildi. Ardından Boeing 737-800 ve Airbus 330 tip uçaklarda kaptan koltuğuna oturarak simülatörlerde uçuş gerçekleştiren sanatçılar, kabin eğitim merkezi olan mock-up alanında da kabin içi eğitimlere yönelik bilgilendirme ve tatbikatlara katıldı.
Program bitiminde sanatçılarına THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu tarafından tanıtım uçuşu katılım sertifikaları verildi.
(İHA)