BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,79
ALTIN 2.478,70
HABER /  GÜNCEL

Zekeriya Öz'den olay Muhsin Yazıcıoğlu tweeti

Savcı Zekeriya Öz, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikasta kurban gittiğini ima etti.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Ergenekon ve 17 Aralık operasyonunun mimarı Savcı Zekeriya Öz, bir helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu hakkında olay yaratacak bir iddiaa bulundu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal'ın geçen hafta katıldığı bir TV programında merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili açıklamalarını paylaşan Zekeriya Öz, "Soruşturanlar sürülmüş. Kapatanlar füze hızıyla terfi ettirilmiş. Kör gözlere ne demeli" diye yazarak suikat imasında bulundu.

ekran-resmi-1436-01-23-3.18.02-pm.png

KAPTAN KARTAL: ANADOLU HALKI YAZICIOĞLU'NIN ŞEHİT EDİLDİĞİNE HEMFİKİR

Sürekli Anadolu'da seyahatler yaptığını belirten Kartal, "Herkes Yazıcıoğlu'nun şehit edildiğine hemfikir. Niye hemfikir ya kardeşim senin radarların kararmadı kararmadı da Yazıcıoğlu'nun helikopteri düşünce mi karardı? Bize gelsinler bunu açıklasınlar bunu bekliyoruz biz" diyerek şöyle devam etti:

"Mesela kimse bilmiyor ama biz arama kurtarma yaparken orada askeri helikopter düştü. Helikopterden çalınan parçalarla ilgili olarak Abdullah Gül demişti ya 'keçiler mi çaldı?' o keçiler mi çaldıkları dedikleri muvazzaf askerler, AKP iktidarının 3. yargı paketinden özgürlükler hakimi kapsamında tamamı serbest kaldı."

BİR TEK BUNUN CEVABINI İSTİYORUZ

Programda merhum gazeteci İsmail Güneş'in olay yerinden 112 ile konuşmalarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Kartal, "Çenesi kırık adam kendisini bu kadar iyİ ifade edemez. Erhan abiyle konuşuyor. Kimi kandırıyorlar ya İsmail kayarak oraya gitmiş. Yanında bulunan sandalye, karın üstünde, sonradan konmuş gibi normalde tipinin altında olması lazım. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü diyor ya hani kar vardı, tipi vardı. Niye uçurdun o zaman bu helikopteri?

Niye uçuş izni verdiniz? Mesela bizim iddiamız Malatya Erhaç ve Amasya Merzifon hava üssünden sizin eğitim uçaklarınız burada uçuş yaptı mı yapmadı mı? Bir tek bunların cevabını istiyoruz. Çünkü biz orada uçakların uçtuğunu ve helikopteri türbülansla düşürdüğünü düşünüyoruz" Muhsin başkan arsız olmadı, yolsuz olmadı, şehit oldu.