BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.390,09
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zayıflama kampında bir ölüm daha

Antalya'daki zayıflama kampına yerleşen Koşar, canından oldu. Koşar'ın ailesinin otel hakkındaki iddiaları korkutucu.

Abone ol

Zayıflama kliniklerinde gerçekleşen ölümlere bir yenisi daha eklendi.
İstanbul'da yaşayan ve zayıflamak amacıyla Antalya Duacı'daki klinik otele yerleşen 143 kilo ağırlığındaki Kamil Can Koşar, başladığı diyet programının 5'inci gününde rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Duacı köyünde bulunan bir klinik otele yerleşen 35 yaşındaki Kamil Can Koşar, otelin lobisinde rahatsızlandı. Koşar, klinik oteldeki uzman doktorların ve olay yerine gelen 112 ambulans ekiplerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Koşar'ın ölüm nedeni ile ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatılırken, Koşar'ın ailesinin klinik otelde zayıflama programında ilaç kullanıldığını iddia ettikleri ve klinik otel yöneticileri hakkında şikayette bulundukları öğrenildi.

İLAÇ KULLANILIYOR MU?

Sözkonusu klinik hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Doğan, ''Kamil Can Koşar'ın ailesinin, diyet programında ilaç kullandıklarına yönelik iddialarının doğru olmadığını'' savundu.

17 Ekim'de otele giriş yapan Koşar'ın normal diyet programı uygulanmasını istediğini, ilgili uzmanlarla gerekli tüm testleri uyguladıktan sonra diyet uzmanının bir program hazırladığını kaydeden Doğan, ''5 gündür program uygulanıyordu. Kamil Can Koşar, dün midesinin ve göğsünün ağrıdığını söyledi. Tam teşekküllü sağlık ünitemizde tüm testler yapıldı. Hiç bir olumuz bulguya da rastlanmadı'' dedi.