BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,71
ALTIN 2.487,26
HABER /  GÜNCEL

Zarrab konuşuyor Zafer Çağlayan neden susuyor? Neden?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Reza Zarrab'ın "45,50 milyon Euro rüşvet verdim" dediği Zafer Çağlayan'ın 'tıs' bile diyemediğini belirtip, "Söz konusu parayı almadığını kanıtlamak için kılını bile kıpırdatmıyor... Dava bile açmıyor yahu dava!" dedi.

Abone ol

ABD'de itirafçı olan Reza Zarrab'ın “Ben Zafer Çağlayan’a 45–50 milyon Euro rüşvet verdim” dediği eski bakan Zafer Çağlayan'ın günlerdir sessizliğini koruması dikkat çekiyor? Zafer Çağlayan nerede? Neden bir açıklama yapmıyor soruları sık sık gündeme gelirken Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan da o soruları köşesine taşıdı. 

Reça Zarrab'ın 45-50 milyon Euro rüşvet verdim dediği Zafer Çağlayan'ın "Ne hikmetse... bırakın ortalığı birbirine katmayı falan 'Tıs' bile demediğini" belirten Ahmet Hakan şöyle devam etti:

ZAFER ÇAĞLAYAN'DAN 'TIS' YOK!

"Mesela... 'Bu adam sahtekârdır, iftiracıdır, Amerikan ajanıdır' demiyor, diyemiyor. Mesela... 'Bu şarlatanın tek kuruşu kursağımdan girmedi' demiyor, diyemiyor. Mesela... 'Yahu bu alçağa mı inanıyorsunuz? Yapmayın, etmeyin' demiyor, diyemiyor. Mesela... 'İspatla... İspatlamazsan müfterisin' falan da demiyor, diyemiyor."

Zafer Çağlayan nerede saat sonrası son haline bakın

 BİR DAVA BİLE AÇMIYOR YAHU!

"Susuyor Zafer Çağlayan... Sadece susuyor." diyen Ahmet Hakan, "Gürültü yapmıyor... Öfkelenmiyor... Yumruğunu havaya kaldırmıyor... İsyan etmiyor... Meydan okumuyor... “Hodri meydan” çekmiyor... Hesaplarını açmıyor... “Hani nerede aldığımı iddia ettiği para” demiyor... Söz konusu parayı almadığını kanıtlamak için kılını bile kıpırdatmıyor... Dava bile açmıyor yahu dava!" diye devam etti.

İFTİRAYA MARUZ KALMIŞ İNSAN DAVRANIŞI GÖSTERMİYOR!

"Zafer Çağlayan... Bir iftiraya maruz kalmışlara özgü herhangi bir davranış içine girmiyor" diyen Ahmet Hakan yazısını da şöyle bitirdi: "Neden acaba? Gerçekten de... Neden acaba?.."

Zafer Çağlayan'ın son halini eski gazeteci Lamia Ayhan sosyal medyadan paylaşmıştı.