BIST 9.099
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,06
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu, Zarrab için Salı gününe kadar süre verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mersin'de Mezitli Belediyesi'nde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu Reza Zarrab konusunda salı gününe kadar süre verdiğini ifade ederek yeni bilgiler paylaşacağını iddia etti.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mersin'de Mezitli Belediyesi'nde düzenlenen toplu açılış töreninde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının "Yabancı devlet lehine siyasi ve askeri casusluk yapmak" suçlamasıyla Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el koyması kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, ABD'de devam Zarrab davası ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının "Yabancı devlet lehine siyasi ve askeri casusluk yapmak" suçlamasıyla Reza Zarrab ve yakınlarının malvarlıklarına el koyması kararıyla ilgili olarak, 'Bu Reza Zarrab'a devletin sırlarını kim teslim etti? 'Casus' diyor savcı. 'Askeri ve siyasi bilgileri aldı ve götürüp yurt dışında birilerine verdi'...

Reza Zarrab'a bu sırları, bilgileri kim verdi? Ve bu bilgiler verilirken hükümette kim vardı? Ben gayet iyi biliyorum. Şimdi soruyorum, bütün Mersinlilerin önünde soruyorum; öyle kaçmak yok. Dün 'hayırseverdi' bugün 'casus' oldu yok. 'Casus'sa bu bilgileri kim verdi? Ben vermedim, devleti ben yönetmiyorum. Hangi parayla satın aldı bunları? Kendisine Salıya kadar izin veriyorum.

SALIYA KADAR BEKLİYORUM

Reza Zarrab'ın duruşmada en zevk aldığı anlar! Sanki...Reza Zarrab'ın duruşmada en zevk aldığı anlar! Sanki...Reza Zarrab'ın duruşmada en zevk aldığı anlar! Sanki...Reza Zarrab'ın duruşmada en zevk aldığı anlar! Sanki...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN