BIST 9.965
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.427,43
HABER /  MEDYA

Zaman bu fotoyu kullandı AK Parti küplere bindi!

AK Parti medyası Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından cemaatin psikolojik harekata geçtiğini iddia etti...

Abone ol

Cemaat bünyesindeki Today's Zaman si'nin Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanmasını okuyucularına duyururken kullandığı fotoğrafa AK Parti medyasından sert tepki geldi.

CEMAATE PSİKOLOJİK HAREKAT SUÇLAMASI

Köşk için adaylığı açıklanan üç ismin fotoğraflarının yer aldığı haberde Erdoğan'ın hiddetli ve gergin yüz ifadeli bir fotoğrafını kullanıldı. Today's Zaman'ın Erdoğan için kullandığı fotoğrafa tepki gösteren Star gazetesi cemaati "psikolojik harekat" yapmakla suçladı.

ÇATI GÜLÜYOR, DEMİRTAŞ SAKİN, ERDOĞAN SİNİR KÜPÜ!

Cemaatin İngilizce gazetesi Today's Zaman, Erdoğan'ın adaylık açıklamasını manşetten duyurdu. Erdoğan'ın adaylığını açıkladığını ve yarışın başladığını belirten gazete, çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını haber fotoğrafı olarak kullandı. Gazete, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu gülümserken, Selahattin Demirtaş'ı sakin bir şekilde haber fotoğrafına eklerken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hiddetli ve gergin yüz ifadeli bir fotoğrafını kullandı.

 İŞTE TODAYS ZAMAN'IN O HABERİ: