BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Zabıtalar sahada da iyi koştu

Kartal Belediyesi birimlerarası 9. Futbol turnuvasında zabıta takımı, finalde imar takımını farklı yenerek şampiyon oldu.

Abone ol

Kartal Belediyesi birimlerarası 9. Futbol turnuvasında zabıta takımı, finalde imar takımını 6-0 gibi farklı bir sonuçla yenerek şampiyon oldu.

Turnuva bitiminde zabıta takımı birinci, imar takımı ikinci, özel kalem ve destek hizmetleri takımları üçüncülüğü paylaştılar. Ayrıca, belediye şirketi Kartursaş A.Ş. ve Bilgi İşlem takımları turnuvanın en centilmen takımları seçildiler.

Kartal sahili Neyzen Tevfik Caddesi’ndeki spor tesislerinde oynanan final maçını; Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanların yanı sıra Kartallı futbolseverler de ilgiyle izlediler. Maç sonrası düzenlenen ödül töreninde birinci olan takım oyuncularına birer madalya ve tişört ile birincilik kupasını Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, ikinci ve üçüncü olan takımlarla, centilmen seçilen iki takıma kupalarını da başkan yardımcıları ile meclis üyeleri birlikte verdiler.

Maç sırasında zabıta taraftarları, davul zurnalarla takımlarını maç boyunca coşkuyla desteklediler. Taraftarlarının da desteğiyle oldukça rahat bir oyun sergileyen ve maçın başından sonuna oyuna hakim olan zabıtalar, arka arkaya attıkları gollerle şampiyonluk kupasının sahibi oldular.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Dağlar, 9 yıldan beri başarıyla böyle bir turnuvayı düzenleyen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne, tertip komitesine, katılan takımlara ve takımlarını yalnız bırakmayan belediye çalışanlarına teşekkür etti. Dostluk, dayanışma ve işbirliğinin hakim olduğu, hiçbir sakatlık ve tatsızlık yaşanmadan sona eren turnuvanın sporun temel ilkelerine göre yapılmasından oldukça memnun olduğunu ifade eden başkan, her yıl turnuvada kalitenin daha da yaygınlaştığını söyledi.

Başkan, tüm katılan takımların sporun teşvik edilmesi ve boş zamanların daha verimli değerlendirilmesi bakımından çok önemli bir amacı gerçekleştirdiğini ifade ettiği konuşmasında, dereceye giren takımlarla, centilmen ilan edilen Kartursaş A.Ş. ile Bilgi İşlem takımlarına başarılarının devamını, bu yıl dereceye giremeyen takımlara da gelecek turnuvalarda başarılar dileğinde bulunarak konuşmasını bitirdi. Konuşma bitiminde yapılan ödül töreninin ardından, başkan ve heyet takımlarla toplu fotoğraf çektirdi.