BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,11
ALTIN 2.466,58
HABER /  GÜNCEL

Yüz şeklinize hangi gözlük uygun?

Güneş gözlüğü,gözümüzü ışıktan koruduğu gibi aynı zamanda bir aksesuar olarakta kullanılır.kendinize uygun olanı seçerek şık görünebilirsiniz.

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Yaz aylarının gelmesiyle güneş kendini iyice hissettirmekte.Pekçok insan güneş ışığında gözlerini açamamakta.Bunun için de güneş gözlüğüne ihtiyaç hissederiz.Ama hangi gözlüğün size yakışacağını bilmiyorsanız işte size öneriler.

Oval yüzlerin seçim yapması oldukça kolay.Çünkü yüz genişlikleri birbirine eşit. Bu tip bir yüze yakışacak olan doğru güneş gözlüğü yüz hatlarınızı belirginleştirecek olan daha geniş bir gözlük takmaktır. Bu tür bir gözlük sizi daha güçlü ifade edecektir.

Kare yüzler,oval çerçeveli gözlükler takarak yüzlerine en güzel şekli verebilirler. Kare yüzlerin çene kısmı daha küçük olduğundan bu tür bir gözlük takarak daha uzun gösterebilirler.Gözlük camlarını renkli seçerlerse bu onlara daha ağır bir hava katar.

Yuvarlak yüzler, yüz şekilleriyle tamamen farklı açılara sahip gözlükler kullanmalıdırlar. Kullanacakları kare çerçeveli gözlükler yüzlerini oldukça zarif gösterecek ve yüzünüze daha anlam katacaktır.

Diktörtgen olan yüzler gözlük seçerken çok dikkatli olmalılar. Yapacakları yanlış bir seçim yüz şekillerine uygun olmayan,yüzlerini tamamen dar gösteren bir gözlük seçmelerine neden olabilir. Camları renkli olan gözlükler takarak uzun görünen yanak ve çene kısmını daha küçük gösterebilirler. 

YÜZ ŞEKİLLERİ VU UYGUN GÖZLÜK TİPLERİ

[PAGE]

Oval yüzler için uygun gözlükler

[PAGE]

Kare şeklinde yüzler için uygun gözlükler

[PAGE]

Yuvarlak yüzler için uygun gözlükler

[PAGE]

Diktörtgen şeklindeki yüzler için uygun gözlükler