BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Yusuf Yerkel'in evlat acısı! Uzun süredir verdiği yaşam mücadelesinden acı haber geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde Özel Kalem Müdür Yardımcılığı yapan ve geçtiğimiz aylarda Frankfurt'a ticari ataşe olarak atan Yusuf Yerkel'in yoğun bakımda tedavi gören oğlu vefat etti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık görevindeyken eski Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel uzun bir süredir tedavi gören oğlu Emir Zahit'in vefat ettiği haberini duyurdu.

Yerkel sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Minik kuzumuz yavrumuz canımız Emir Zahitimiz melek oldu. Bu fani dünyadaki 3 yıllık çileli yolculuğunu tamamlayıp, ebedi aleme göç eyledi. Artık bize düşen, güzel bir sabırdır…" dedi.

Yerkel, Manisa'nın Soma ilçesinde 2014'teki maden faciasından sonra protesto eylemlerinde çıkan arbedede tekme olayıyla gündeme gelmişti. Yerkel, daha sonra bu hareketi nedeniyle kamuoyundan özür dilemişti. 

Yerkel'in eşi anne Sümeyra Yerkel de sosyal medya hesabından oğullarının ölüm haberini duyurdu. Yerkel şu ifadeleri kullandı:

"Güzel yavrumuz, göz nurumuz, ciğer paremiz Emir Zahit’imiz 3 yıllık çilesini doldurup bu fani alemden göçtü, melek olup Rabbimizin cennetine gitti…"